TJÄRNKLAR – Klargörande tur med klanger & Livstoner runt Brännatjärn

Jag har just kommit in från en av mina största njutningar: morgonens sångstund här vid Brännatjärn strax utanför Umeå. En stund när jag varsamt väcker kroppen, låter andetaget förena den med essensen, och så koppla ihop allt med rösten (mm, precis det vi just nu gör i den underbart gnistrande gruppen Din unika Röst!)
Jag låter tonerna leka fram sig, i samspel med naturen här i gläntan vid tjärnen. Aaaahhhh…

Det är min lek, min plats i livet, min medicin – och det vibrerar kärnan av det jag assisterar andra med!

Ta emot vid tjärnen

Min röst älskar att tona in på Essensen i den jag möter och låta det komma ut som det jag kallar Livstoner. 
Livstoner som vibrerar inuti dig, och väcker något inuti som är DU – ända från Ursprunget! Något som är långt bortom ord & mind. Något som kanske varit vilande, eller något som är redo att djupna och expandera.

Känner du att det lockar? I så fall kanske den privata Livstonsresan kan vara något för dig, om du är redo att gå djupare (läs mer här>>). 

Men under morgonens sångstund fick jag också inspirationen att bjuda in till TJÄRNKLAR – privata sessioner med klanger & Livstoner här runt tjärnen! 

TJÄRNKLAR – avtäck magin inuti och runtom

För dig som vill ha en njutningsfull stund i naturens famn med klanger och toner som en renande & påfyllande dusch
För dig som anar nåt nytt som pockar på och vill ha din uppmärksamhet
För dig som vill vara i naturens famn och avtäcka magin inuti och runtomkring…
Eller för dig som känner att något inte är i harmoni för dig. Du kanske har varit trött och spänd, eller åkt berg-och-dalbana känslomässigt. Eller du kanske har en känsla av att sitta fast, av att inte vara i kontakt.

Något i dig kanske längtar efter en upplevelse av att vara TJÄRNKLAR…?

Jag går gärna bredvid en bit och assisterar dig att minnas stigen till ditt hjärta, till det du redan VET, det som redan råder inuti dig. Det som är unikt DU. Så att du kan uppleva din kontakt med din egen inre kompass och outsinliga källa till kraft!

Jag assisterar med

  • Livstoner som fördjupar din kontakt med den omgivande naturen och samtidigt vibrerar din natur, så att ditt system kan minnas sitt ursprungliga tillstånd av inre harmoni
  • klanger från harmoniserande instrument (t.ex kristallskålar, gong, monokord – beroende på årstid, temperatur och var du befinner dig)
  • rörelse & stillhet på en kraftplats där naturen självklart är med och assisterar (ja, den magiska tjärnen kommer bokstavligt talat att spegla dig!)

Skogsklanger för L
Foto: Matilda Karlsson

Vi lägger upp sessionen efter dina unika behov. Årstid och väder avgör också. Utgångspunkten är att vi går runt den lilla tjärnen. Livstoner & Ljusljud finns alltid med. Sen kan det bli mer eller mindre klanger, kanske i form av klangbad i skogen eller i hängmattan mellan björkarna intill vattnet beroende på väder o vind, snöpulsning, samtal, lyssnande, toning, en stund vid elden. Kanske vill du ta emot en aktivering av din egen unika röst och låta den samspela i frihet med det som besjälar naturen!
Allt sker i ceremoni och i kommunikation med naturen.

Tid: 90 minuter
Plats: gläntan vid Brännatjärn, Hissjö 990, Umeå
Investering: 2000 kr (för företag tillkommer moms). Eller 2×1050 kr.
Ta med: beror på årstid! Kläder efter väder, termos med nåt att dricka, gärna en sovsäck att krypa in i om det är läge för klangbad (är det vinter kanske vi är i rörelse hela tiden), liggunderlag om det är kallt, kanske en filt, badkläder när tjärnen är öppen om du vill avsluta med ett dopp i det tjärnklara vattnet

Om detta sjunger i dig är du välkommen att höra av dig till mig här så pratar vi vidare om det här är för dig och vad som skulle passa dig just nu, eller så bokar vi en tid!

Innerligt välkommen till den betonade världen i gläntan vid Brännatjärn! /Anna

.

.

.

Instrumenten gläntan
Foto: Matilda Karlsson
Select your currency