Ansökan dina unika Livstoner

Vad underbart att du är redo för dina unika Livstoner!

Att ta emot dina Livstoner är en kraftfull process, och jag är här för att bistå dig att få ut så mycket som möjligt av just din resa. Därför finns det två vägar, beroende på om du har hängt med mig förut eller om du är helt ny när det gäller klanger & Livstoner.

Om vi redan känner varann och du har lyssnat på Livstoner tidigare

…så har du redan en initiering via tonerna. Det gäller dig som varit med i en livstonsgrupp, på klangbad, tagit privata sessioner hos mig, eller dig som redan har tagit emot en omgång av dina unika Livstoner. I alla dessa fall har du den initiering som gör att du är redo att få ut optimalt, och vi går direkt på dina unika Livstoner. Hör av dig till mig om du är osäker på om detta är du!

.

Om vi inte har träffats förut...

…så bjuder jag först in dig till ett kostnadsfritt möte online (15 minuter) så vi får connecta du och jag! Du får känna om detta är nåt för dig och vi kan se hur det passar just dig bäst att gå vidare för att du ska få ut så mycket som möjligt om du bestämmer dig för att ta emot dina toner.

Om du är helt ny när det gäller Livstoner så kanske du kommer att vilja ta emot några förberedande tonbad först (nedladdningsbara) för att bistå med att aktivera, harmonisera & öppna vägen i ditt system. Eller så föredrar du att gå direkt på dina unika Livstoner. Du kan också välja att börja med en ”vanlig” privat session (läs mer här) och så kan du bestämma efter den om och hur du vill gå vidare.

Jag berättar gärna mer så att du kan känna om detta är nåt för dig och välja det som passar just dig!

.

(Om du inte redan vet vad jag pratar om, kan du läsa mer om resan med dina unika Livstoner här)