Jag erbjuder

Välkommen att uppleva MER av DIG! Att må gott, som den du är. Att njuta av livet som sjunger i dig. Jag bistår på resan med den röda tråden Voice & Sound Medicine: lekande läkande välmående med hjälp av klanger och Livstoner.
Jag erbjuder både enskilda sessioner och gruppevent. Fysiskt på plats, via nätet och på distans. Så du kan möta mig hemma hos dig, i naturen eller i mina lokaler. Eller så kommer jag till er arbetsplats med gongar & skålar för ett klangbad eller en eftermiddagsretreat!
Hör av dig till mig här så kan vi prata vidare eller så bokar vi en tid!

”Bästaste Anna, ett stort leende sprider sig i hela mig! Det är läkande med ditt ljus och din sprudlande smittande kärlek till dig själv och livet!!! ❤️ ❤️ ❤️ ”/ Lina Yourstone, Lund

”Du är fantastisk Anna ❤️ Din kärlek, din värme, din innerlighet, din vänliga själ, ditt djup, allt kommer igenom cyberspacen. Jag inspireras av ditt mod att våga göra det du tror på, bjuda på dina toner.”/ Maria Möhring, Falun

Presentkort

Ge bort ett presentkort på välmående till någon du bryr dig om – eller till dig själv att nyttjas längre fram! Kan användas till alla VoxAnnas tjänster och produkter. Klicka här för att köpa presentkort på valfritt belopp.

Klangbad, klangbehandling – Voice & Sound Medicine

Klangbad

Jag sjunger Livstoner och spelar på gongar, kristallinstrument, klangskålar, klangbräda och andra klanginstrument medan du ligger (eller sitter) skönt på något mjukt, gärna med en filt över dig. En stund av djup avslappning, rening och förnyelse. Efteråt kan den som vill stanna kvar och dela något av sin upplevelse, eller bara lyssna.
Form: i grupp, 90 minuter. Jag kommer gärna till din arbetsplats (eller annan gemenskap)! Jag erbjuder också öppna klangbad.
Investering: 220 kr. Inkluderar 25% moms för privatperson. Exklusive moms för företag.
Intresserad? Maila mig så berättar jag när nästa klangbad är på gång!

Klangbehandling – individuell session

Jag bistår din kropp & ditt energisystem till flöde & lätthet. Behandlingen syftar till att både aktivera & balansera kropp, själ & sinne, så att du kan leva i din ursprungliga kraft & harmoni.
Du ligger (eller sitter om du vill) och slappnar av medan jag sjunger Livstoner och spelar på gongar, kristallskålar, kristallpyramider, klangskålar, klangbräda och/eller andra klanginstrument.
Forskningen visar hur klanger bistår kroppen att gå från stress response till relaxation response – det tillstånd där återhämtning, balansering & läkning sker. Blodtrycket och pulsen sjunker, oro minskar, fysisk smärta och depression minskar – och man upplever ett högre välbefinnande. Blodprov visar att inflammation minskar, syra-basbalansen återställs och att blodkropparna flödar fritt istället för att vara ihopklumpade, som innan klangterapin.
Ljuden är helt enkelt vibrationer som assisterar kroppen med utrensning, balansering, vitalisering, ända ner på cellnivå.
Vi samtalar också om hur du kan hitta lätthet & flöde i ditt liv.
Form: 60 minuter på plats eller på distans (online via Zoom eller på telefon), inkl ljudfil med rösttoning (Livstoner) för just dig som jag spelar in under sessionen
Investering: 1200 kr för en session inkl ljudfil
25% rabatt (900 kr/session) när du bokar 4 sessioner 3600 kr
Priserna inkluderar 25% moms privatperson. Företag exklusive moms.
Maila mig för att prata vidare eller boka en tid

Paket: Klangbehandling plus uppföljande samtal

Form: klangbehandling 60 minuter på plats eller distans inkl ljudfil (se ovan) plus uppföljande samtal en tid efter behandlingen, 45 minuter på telefon eller via Zoom
Investering: 1500 kr. Inkluderar 25% moms för privatperson. Exklusive moms för företag.

Livstoner: en bro till ditt hjärta

Beställ Livstoner på valfritt tema

Livstoner kan bistå dig t.ex. när något pågår i ditt liv, när du vill ha mer klarhet & lätthet eller när du vill boosta dig själv. Livstoner på ditt tema är ett personligt tonbad; jag tonar in på dig och ditt tema och sjunger de Livstoner som bistår dig just DÄR.

Jag spelar in Livstonerna och du använder dem som ljudbad/ljudmeditation/ljudboost när helst du önskar. Ett lätt & lekfullt sätt att aktivera & harmonisera ditt system!

Dessa tematoner kan vara ett alternativ för dig om du vill testa Livstoner, eller om det ännu inte är rätt tid för dig att ta emot dina unika Livstoner (som är ett lite större commitment).

Form: Beställ här med en kort beskrivning av din önskan. Du får en ljudfil med ditt temas Livstoner via e-post, oftast inom sju dagar.
Investering: 1200 SEK. Inklusive moms för privatpersoner. Exklusive moms för företag.

Dina unika personliga Livstoner
coming into alignment with Who You Are

En unik och lekfull, djupt transmuterande resa där Livstoner bistår dig att väcka, minnas, integrera och komma i samklang med essensen av den du är
Form: Enskild session på distans, ljudfil med dina personliga Livstoner, vägledande videor och avslappningsmeditationer, medlemsskap i privat community med assistans från mig och uppföljningsträff i grupp online (via Zoom)
Investering: 2200 kr (kan delas upp på två månadsbetalningar à 1100 kr). Inkluderar 25% moms för privatperson. Exklusive moms för företag.
Läs mer/boka här och kolla in videon där jag berättar mer om denna unika resa
Nyfiken men osäker om det är nåt för dig? Boka tid (klicka här) för kostnadsfritt samtal med vägledning (15 minuter)!

Dina unika personliga Livstoner PLUS

Samma som ovan, med bonusen att vi bokar tid för din session så att du kan resa med på distans samtidigt.
Enast tre platser/månad för detta alternativ.
Investering Dina unika Livstoner PLUS: 2800 kr (kan delas upp på två månadsbetalningar à 1400 kr). Inkluderar 25% moms för privatperson. Exklusive moms för företag.
Nyfiken men osäker om det är nåt för dig? Boka tid här för kostnadsfritt samtal med vägledning (15 minuter)!

Unika Livstoner: essensen av företaget, arbetsplatsen, organisationen, projektet, skoloan, parförhållandet, familjen eller communityt
coming into alignment with the Essence of your Project

Jag tonar in på företagets/gemenskapens/projektets essens – dess livsnerv – och sjunger Livstoner som förmedlar & aktiverar den så att den kan integreras i organisationen. Vi kommer överens om ni vill ha en enstaka session eller en serie av sessioner. Ni får inspelningar av ljudfilerna efter varje session. En avslappningsmeditation ingår och två vägledande videor: en introduktion inför vår(a) session(er) och en vägledning om hur ni kan använda ljudfilerna och vad ni kan vänta er. Uppföljning online via Zoom.
Investering: 3500 kr. Inkluderar 25% moms för privatperson. Exklusive moms för företag.
Maila mig så pratar vi vidare!

Samtal

Jag lyssnar och speglar dig med min klarhet, så att du kan komma vidare när du kört fast, öppna upp för något nytt och/eller expandera. Under samtalet jobbar jag också på ett energiplan för att assistera hela dig i din process att lösa upp det gamla och öppna för det nya.
Form: 45 minuter på telefon eller online via Zoom (Zoom är ett gratis program/app som är lätt att använda och där du själv väljer samtal med video eller med enbart ljud)
Investering: 750 kr. Inkluderar 25% moms för privatperson. Exklusive moms för företag.
Maila mig för att boka en tid!

Gruppevent

Vad sjunger i dig? Öppna ditt unika uttryck i en toningsgrupp!

Äntligen! Du inbjuds att tona för att upptäcka, utforska och utveckla din egen röst, ditt eget uttryck. Jag guidar med Livstoner (aktiveringar, harmoniseringar), klangbad och coachning. Klangbad sing-along online via Zoom för att aktivera ditt eget uttryck (mig veterligen erbjuder ingen annan detta!). Som deltagare kan du tona med när du är redo och om du vill dela dina upplevelser i gruppen (eller bara lyssna).
Intresserad? Maila mig så berättar jag när nästa grupp är på gång!

Personlig expansion med Livstoner, on-linegrupp

On-linegrupper där jag guidar och förmedlar Livstoner på olika teman för personlig expansion. Regelbundet släpper jag nya ljudmeditationer att ladda ner som du lyssnar på hemma på tid och plats som passar dig. Privat Facebook-grupp för delning, vägledning av mig, respons från andra deltagare. Inledande och avslutande liveträff via konferensplattformen Zoom.
Intresserad? Maila mig så berättar jag när nästa grupp är på gång!

Exempel på Livstonsgrupper 2019 (kommer snart som nedladdningsbara produkter):
49 dagar med Livstoner: Hjärtats nöjdhet
21 dagar med Livstoner: Från förväntningar till den du ÄR

Skogsbad med klangbad

Klangbad i naturens famn. Låt naturen och klangerna bistå dig att varva ner och komma i kontakt med den du är. Kortare eller längre retreater, där jag guidar till närvaro i dig själv och till kontakt med naturen. Djup rening och balansering för kropp och själ.
Intresserad? Maila mig så berättar jag när nästa grupp är på gång!

Retreatgrupp

Retreatgrupper på olika teman. Vi träffas regelbundet under en termin eller några veckor, i naturen eller i en klangstudio. Ofta har jag med klanginstrument, och förmedlar Livstoner. Gärna i kombination med att jag guidar er till egen fri toning inspirerad av platsen vi är på. Ibland leker vi med qigongrörelser för att väcka livsandarna ytterligare. Även kortare retreater (t.ex halvdag, eller ett par timmar).
Intresserad? Maila mig så berättar jag när nästa grupp är på gång!

Exempel:
Virtuell retreat x4: Rum för dig. Fyra teman: Trygga. Tillåta. Transmutera. Tända. (Onlinegrupp våren 2020)

Klanggrupp

90-120 minuter med klangbad, deltagarnas delning, min respons och fika. Enstaka tillfälle, varje eller varannan vecka, i klangstudio, på din arbetsplats eller i naturen.
Intresserad? Maila mig så kan vi boka en tid eller så berättar jag när nästa grupp är på gång!


Nedladdningsbara produkter – kommer snart!

Paket med Livstoner

Nedladdningsbara temapaket med Livstoner av olika kvaliteter som bistår med läkning och/eller expansion inom ett visst område. Exempel på paket som väntar på att läggas ut i webbshoppen: LifeTones for Clarity, LifeTones for Global Expansion (i samarbete med American Institute of MindBody Medicine), LifeTones for the Plenitude Effect (i samarbete med Golden Heart Wisdom, Kanada), LifeTones beyond Pain & Suffering, LifeTones for Being at Peace with What Is, LifeTones for Joy, Awakening LifeTones, LifeTones of Nature, LifeTones of the Planet (resedagböcker från olika platser jag besökt i världen).
Intresserad? Maila mig så berättar jag när det är klart!

Paket från tidigare livegrupper

Nedladdningsbara paket från tidigare livegrupper med Livstoner. T.ex. 21 dagar med Livstoner: Den Du Är, 49 dagar med Livstoner: Hjärtats nöjdhet, Som Livet sjunger i dig: Virtuell toningsretreat x5.
Intresserad? Maila mig så berättar jag när det är klart!