Gåva: LifeTones for the Plenitude Effect

Gåva: LifeTones for the Plenitude Effect

Lyssna – aktivera – koppla till hjärtats vibbar…

…till sången som alltid finns där, redo att fylla dig, ditt liv & världen med Plenitude – Hjärtats fullhet – inifrån och ut!

Heart

Du är välkommen att prova det här gratispaketet med Livstoner.
Du behöver bara vara stilla, lyssna, ta emot dessa korta & djupverkande rösttoningar – och tillåta expansionen av plenitud i ditt liv.

Prova gärna att använda tonerna om du kört fast, eller upplever nåt jobbigt i ditt liv. De löser upp, harmoniserar och… ja, det är bara för dig att prova dig fram och se vad som händer för DIG!

De här tonerna sjunger Kärlek, Glädje, Frid & Harmoni. Jag hör och känner dessa kvaliteter som musik, och jag sjunger min väg till att öppna för och integrera dom. Det är så min röst funkar!
Säg att jag t.ex känner mig tung. Då tillåter jag Livstonerna att först komma som en lenande smekning för att sen omfamna tyngden så att den kan lösas upp. Jag ger den helt enkelt till Livstonerna – och direkt kan jag uppleva och uttrycka mer av det som tyngden dolde – t.ex Glädje!

Vill du prova?

Gratispaket:
LifeTones for Harmony: LOVE, JOY, PEACE

Välkommen att prova Kärlek, Glädje, Frid – som bildar Harmoni. Fyll bara i namn o e-post så skickar jag spåren:

Du kommer också att få uppdateringar från VoxAnna. Din mailadress är säker hos oss och du kan enkelt avregistrera dig när du vill. Läs vår integritetspolicy på https://www.voxanna.com/integritetspolicy/

Mer om LifeTones for Harmony

Inspirationen till just de här Livstonerna kommer från The Plenitude Effect and Women of the World – ett projekt av Golden Heart Wisdom för att aktivera & integrera hjärtats nio kvaliteter – den inre skattkista som var och en av oss är född med.

Under projektet kom Livstoner till mig för var och en av dessa hjärtats skatter: Love, Joy, Peace, Appreciation, Courage, Lightness, Compassion, Wonder & Care.
Och för de tre sfärer som de bildar: Harmony, Vitality & Prosperity.

Jag hör och känner dessa kvaliteter som musik, och jag sjunger min väg till att öppna för och integrera dom. Det är så min röst funkar!
Om jag t.ex känner sorg när vi aktiverar en ny kvalitet, säg Glädje. Då tillåter jag Livstonerna att först komma som en lenande smekning för att sen omfamna sorgen så att den kan lösas upp. Jag ger den helt enkelt till Livstonerna – och direkt kan jag uppleva och uttrycka mer av den Glädje som sorgen dolde!

Så enkelt är det! Och kraftfullt, eftersom Livstonerna verkar bortom tanken och tar oss direkt till hjärtats obegränsade kraft & visdom.

Mer LifeTones for Plenitude kommer under 2020 – stay tuned!

Projektet Plenitude Effect – Women of the World

Läs mer här om Sylvie Oliviers & Golden Heart Wisdoms projekt: The Plenitude Effect and Women of the World. Välkommen med i 2020 års version!