Lyssna på gratis klangmeditation för Din unika Röst: Vad sjunger i dig?

”Subject: MIN UNIKA KRAFT
wow Anna, och tack för igår. Det hände något i klangbadet, helt plötsligt reste sig min Shero (She hero) igen, som den kraftfulla superWoman hon är. Hon har under en tid legat helt utslagen som en trasa på marken, berövad sin kraft. Nu står hon upp igen och jag känner kraften flöda genom kroppen”/ Maria Möhring, Falun efter klangbad inför Din unika Röst-gruppen som startar 30 mars 2021

Å så gott det känns i hjärtat mitt efter klangbadet inför Din unika Röst. Värme, och förundran över hur människor som inte känner varandra och som är så olika, möts så nära och intimt och delar från hjärtat, över stora avstånd. Öppnar, delar, tar emot. På ett sätt som för oss tillbaka till vårt Hjärtas Vetskap, till vår Kraft. Till minnet av den vi verkligen ÄR! Mmmmmm…

Djup uppskattning över de mirakel som sker i den varma Zoomfamnen!

Den klangmeditation Maria skriver om vill jag gärna dela med dig! Den blev en upptakt till röstgruppen och det hände som sagt grejer direkt bland deltagarna.

Så varsågod att ta emot dessa enkla, mjuka & kraftfulla vibbar – du kan göra det bekvämt för dig, se till att du kan vara ostörd i 14 1/2 minut och bara ta emot ord, kristallklanger & Livstoner…

Vill du vara med i Din unika Röst som startar 30 mars 2021?

Din unika Röst mars-juni 2021

Det är bara ett par platser kvar till röstgruppen nu, så hör av dig om du vill vara med, eller kanske bolla med mig först.

Din unika Röst – inbjudan till toningsgrupp online mars-juni 2021

För dig som vill låta din röst låta, i leken bortom ideal & förväntningar! Utforska, upptäcka, uttrycka det som sjunger i dig. För dig som vill fördjupa kontakten med det som är DU – ta emot, vila och aktivera nya frön i dig.

Det leker vi med i toningsgruppen DIN UNIKA RÖST som startar 30 mars 2021.
Klicka här om du vill veta mer!
Eller lyssna på den ljuvliga lilla Klangmeditationen för din unika Röst som jag gjorde under frågestunden inför gruppstarten – klicka här (14 1/2 minut)

Varmt välkommen med din röst & ditt andetag! <3

Anna

Frid & Lätthet: Livstoner i vinterns famn {video}

Varsågod – en stund för dig att bara slappna av, vila & ta emot…
Du kan låta naturen visa vägen!
Som vi gjorde, jag & fotografen Evelin Gyllenram denna kalla vinterdag i djupsnön. Vi lät oss bli mjukt omfamnade av vintern – och nu delar vi den famnen vidare!

LifeTones (voice): Anna Kollberg, VoxAnna. Photo & edit: Evelin Gyllenram. Recorded February 2021 at Brännatjärnen, Umeå, Sweden. ©Anna Kollberg, VoxAnna, 2021. All rights reserved

Använd de här Livstonerna för att koppla tillbaka till dig själv. Minnas vem du är. Och för att bistå ditt system att slappna av och ta emot allt gott som Livet har för just dig…

Ja, det är tillåtet… att bara slappna av & ta emot…

Blir du sugen att tona själv?

Att låta din röst låta, bortom ideal & förväntningar?
Det kommer vi att leka med i toningsgruppen DIN UNIKA RÖST som startar 30 mars 2021! Välkommen att läsa mer om du är nyfiken

Ny röstgrupp mars 2021!

Skattkista: Röstgrupp mars 2021 Insta-1

För dig som LÄNGTAR efter att väcka & fördjupa din kontakt med det som sjunger i dig.
Ge utrymme åt det, låta det expandera och komma till uttryck!

För alla er som längtat och frågat efter att locka & leka med hjärtats röst!

För dig som kanske också känner tvivel eller rädsla… eller tror att du inte har nåt unikt… eller att det du kommer med inte duger… eller… Du är inte ensam! (Kolla bara de här tvivlen inför en tidigare röstgrupp 🙂 )

För dig som ändå är NYFIKEN…
Vad sjunger i DIG?
Vad vill sjungas/uttryckas/skapas genom DIG?
När du är i ett space av trygghet & tillåtelse där du kan prova att LEKA, där andetaget får låta och rösten får tona fritt – bortom prestation, kontroll & förväntningar?
Ja, när till och med prestationsmönster får finnas med – och omfamnas av din egen röst?

För dig som anar nya möjligheter i uttrycket för det som är DU

Din unika Röst. Den som kommer från ditt Hjärta
Din unika Röst. Så som Livet självt uttrycker sig genom dig

Vill du utforska det med mig?

I ett tryggt & tillåtande space…

Jag erbjuder ett rum att upptäcka, utforska, uttrycka din unika Röst – och att omfamna det som kan stå i vägen, i den kraft som låter hinder omvandlas till gåvor.
Ett rum där våra andetag & röster kan få leka och tona fritt.
Så att du kan få uppleva hur glad du innerst inne är i din egen röst!

Du får också lyssna, vila & ta emot.
Jag delar både kraftfulla aktiveringar och avslappnande harmoniseringar genom Livstoners & klangers höga vibrationer.

Jag guidar dig att tona fritt och jag delar erfarenheter & nycklar från den röstresa jag själv gjort. En resa som blev min egen läkning efter att jag tappat rösten och hamnat i djup livskris – så vilse i ett inre system av rädsla, nedvärdering och kontroll. Tills jag upptäckte att det jag alltid anpassat mig för att försöka få utifrån, det finns inuti mig själv! Ovillkorligt, alltid.
I den tillåtelsen upptäckte jag hur mycket jag ÄLSKAR min egen röst. Jag vågade börja tillåta & följaLivstonerna föddes och idag driver jag eget företag med Hjärtats Röst som utgångspunkt! (Lyssna på min berättelse här)

En röstresa – var för sig, tillsammans

Utgångspunkten är en privat aktivering för dig, där du får ta emot dina unika Livstoner (läs mer om vad det är här. Om du redan tagit emot dina Livstoner via mig kan du välja om du vill ha en uppgradering nu eller inte).
Vid varje träff finns sedan utrymme att vila, lyssna, ta emot OCH att tona, uttrycka. Du gör det som passar dig utifrån var du befinner dig. Det går alltid bra att ”bara” vila i andetaget!

Vi ger rösten näring enligt naturens egen skapelsecykel: utifrån aktivering av essensen som sjunger i dig ger vi utrymme för DIN UNIKA RÖST att gro, växa, blomstra och sprida sina frön:

 • PREPARE: Vi bereder jorden
  Förberedande, öppnande ljudmeditationer
 • RECEIVE: Du tar emot och aktiverar dina frön
  Du tar emot/aktiverar Essensen av det som sjunger i DIG genom dina unika Livstoner som jag ger röst åt och spelar in till dig (läs mer här)
 • EXPLORE: Vi ger utrymme för grodd & växt
  Aktivering av Hjärtats Röst. Lek med andetaget & rösten.
  Klangbad med Livstoner där jag guidar den som vill att tona med
 • EXPRESS: Vi tillåter blomstring av det som är redo
  Öppenhet att ovillkorligt & lekfullt utforska & uttrycka
 • CELEBRATE: Vi firar våra röster & uttryck!
  Var och en för sig, tillsammans. De frön som gått i blom får spridas

Allt detta gör vi under den tid naturen uttrycker sig: mellan vårdagjämningen och sommarsolståndet!

Vi leker med den fysiska rösten, men det handlar såklart om hela ditt uttryck.

Och vi börjar med ANDETAGET.

Livet som flödar in i dig, av sig självt. Och ut igen. Utan villkor.
Det är vår utgångspunkt.

I den tillåtelsen bjuder vi mjukt in andetaget & rösten att låta, ljuda, tona.
Vill rösten låta? Hur?

Det handlar inte om det vi i vanliga fall menar med att ”sjunga” – din sångerfarenhet spelar noll roll! Rösten kanske inte ens är särskilt sugen på att just sjunga. Det är också perfekt, och du kan vara tyst hela resan. Ditt unika uttryck kommer ändå att expandera!

Vi bjuder in rösten att veckla ut sig. Enkelt. Nyfiket. Lekfullt. Utan krav på resultat. Och kommer värderingar & villkor så får de också vara med!
Jag guidar till en väg att låta rösten omfamna allt, i Kärlek.

Ahhh…. så underbart… det sjunger redan i mig!

”Så otrolig upplevelse med klangtoningen precis Anna!!! Helt underbart!! Vilket njutningsbad inifrån! … och vilken otrolig avslappning… Verkligen på djupet. Sååååå skönt.” /Lina Yourstone, Lund, efter toningsretreat online

/Åsa efter toningskväll online

Hur går det till?

Varannan vecka under 12 veckor träffas vi LIVE (online) för:

 • klangbad med Livstoner för aktivering/harmonisering beroende på gruppen
 • guidning till andetag & röstlek – och till att tona med i klangbadet (in the privacy of your own space; med eller utan din mikrofon på)
 • delningar
 • respons från mig
 • gemenskap
Varje vecka får du nytt material:
 • Lyssna, ta emot, aktivera vecka 1-4: veckans Livstonsmeditationer (ljudbad), dina unika Livstoner (om du väljer detta)
 • Utforska, uttrycka, fira vecka 5-12: veckans röstlek
Dessutom:
 • Dina unika Livstoner: privat distanssession inkl ljudfil med dina unika Livstoner. Läs mer här. (Du som tagit emot dina unika Livstoner genom mig tidigare kan välja om du vill ta emot en uppgradering nu eller inte)
 • inspelningar av guidning under liveträffarna, 7 st
 • inspelningar av klangbaden, 7 st (att ta emot/tona till hemma mellan gångerna)
 • privat FB-grupp för gemenskap, delningar, pepp
Tider

Gruppen pågår 30 mars – 22 juni

Vi träffas online varannan vecka, tisdagar kl 17.30-19.30.
Det blir sju träffar: 30/3, 13/4, 27/4, 11/5, 25/5, 8/6, 22/6

Jag spelar in träffarna (förutom era delningar & toningar) för den som inte kan vara med live.

Investering

Du kan dela upp betalningen på 2-6 ggr om du vill (50 kr extra per delbetalning) eller betala allt på en gång.

Investeringen för röstgruppen är 1500 kr/månad i tre månader.
Till det kommer investeringen för dina unika Livstoner, som i vanliga fall är 2200 kr. I detta paket ingår de för 1110 kr. Om du tagit emot dina unika Livstoner genom mig tidigare har du rabatt, och kan dessutom välja om du vill ta emot en uppgradering nu eller inte (till lägre pris).

 • Ordinarie: 1870 kr/månad inkl Dina unika Livstoner
  Betala allt på en gång (5610 kr). Eller dela upp på tre (1920×3). Eller på fem (1172×5). Eller på sex (985×6).
 • För dig som varit med i toningsgrupp med mig tidigare eller tagit emot dina unika Livstoner tidigare: 1600 kr/mån. Betala allt på en gång (4800 kr). Eller dela upp på tre (1650×3). Eller på fem (1010×5).
 • För dig som tagit emot dina unika Livstoner tidigare och inte vill ta emot dem igen nu:
  1500 kr/mån om du väljer att inte ta emot en uppgradering av dina toner just nu. Betala allt på en gång (4500 kr). Eller dela upp på tre (1550×3). Eller på fem (950×5).

Alla summor inkl moms (för företag exkl moms)
Du kan dela upp betalningen på 2-6 gånger om du vill.

Sjunger detta i dig?

Jaaa… du är hjärtinnerligt välkommen med din anmälan – det är begränsat antal deltagare. Hör av dig om du undrar nåt!

Vill du veta mer först? Eller bolla med mig?

Kom med på gratis Ljudbad med Livstoner & frågestund inför den här röstresan tisdagen den 23 mars kl 17 (ca en timme).

Jag berättar mer, du kan fråga eller bolla med mig och jag bjuder på ett Livstonsbad. Så kan också du som inte redan varit med mig i klang- & tonvärlden online känna efter om det kan vara nåt för dig.

Eller så hör du bara av dig direkt till mig om du undrar nåt eller vill prata vidare.

Stay tuned!

Med lekfulla vårtoner till dig

Anna Summer Slstice

Anna

Om min röstresa [video]

Thumbnail Inre omställning Anna Kollberg

Jag blev inbjuden att dela min resa till inre omställning.
Alldeles innan hade jag varit ute i skogen i ett mjukt, vänligt snöfall. Plötsligt ett oväntat ljud. Porlande vatten…?!? Nu när allt är fruset eller ligger djupt under snön…?
Jag stillnade ytterligare.
Då hörde jag…
Det var de dalande snöflingorna som sjöng!
Miljoners miljoner snöflingor – och jag hörde fysiskt hur det sjöng i dem när de föll och landade, och i hela skogen av deras dans.
En ljuvlig liten symfoni. Oväntad tonalitet. Lekfull. Sjungande. Enkel! Storslagen.
Som Livet självt 💖

Såna mirakel vi får vara med om här på jorden!

Men det har inte alltid varit så för mig. För många år sen tappade jag rösten och befann mig oväntat i en djup livskris. Jag kände mig så totalt vilse – och hade ingen aning om att detta skulle visa sig vara en gåva!
Att det t.ex. skulle visa mig vägen till att höra snöflingors sång.

Ja, faktiskt hur det sjunger i själva skapelsen!

Och det som då var helt obegripligt för mig: att det jag alltid sökt efter utanför, det fanns INUTI mig! Att det är mitt att njuuuta av… och dela vidare med andra.
Ja, all njutning som finns för att jag finns i en kropp här på jorden!

Den resan fick jag nu reflektera över när Anna Larsson frågade om jag ville prata om min inre omställning. Här kan du ta del av vårt samtal:

Om du vill bada i toner ur skapelsens sång är du varmt välkommen på mitt nästa online-klangbad den 9 mars!

Anna Larsson är författare till Skönhetens väg, en bok om att leva ett medvetet liv. Hon låter mycket vackert skapas – är du nyfiken så titta in hos henne på www.annalarsson.org

Vi hörs! 💓🎶💓

Klangbad med Livstoner online 9 mars 2021

Klangbad 9 mars 21

En skön stund för dig som vill stanna upp & landa in i mjuk tillåtelse, vila i ett bad av lekande läkande ljud och låta dig själv fyllas av ny kraft.

Och, ja! Det är härligt online! Jag hade klangbad på nätet ett bra tag innan Corona, för att det är så fint – så välkommen om du är nyfiken men inte provat än.

Jag bjuder in till en varm famn av klanger & Livstoner – ljud som väcker Livets kraft och har en inneboende förmåga att vagga dig till ro & vibrera sin väg till ditt hjärta.
Till just den dörr som är redo att öppnas
Till just DET i dig som bara väntar på att få börja gro, växa & blomstra!
Det som naturligt & enkelt är DU – en oändlig källa till kraft

På vägen bistår frekvenserna ditt system att låta det gamla få släppa taget – det där som är klart men kanske ännu står i vägen för det fria flödet & lättheten.

Medan du vilar sjunger jag Livstoner – ett hjärtats språk! – och spelar gong, kristallinstrument, body monochord, klangskålar mm. Ljudens frekvenser både aktiverar och harmoniserar ditt system på djupet – ända ner på cellnivå!

Kom och njut Livet!

På min egen resa – från att ha tappat rösten i djup livskris till att vara egen företagare med rösten i centrum – har jag upptäckt den ljuvliga lekande läkande kraften i röst och klanger! Det började med att jag hittade rösten… och så kom trumman & klangskålarna, både av metall & kristall. Ljudleken omfamnade mig mjukt och väckte mig till liv så att jag kunde sluta gömma & förställa mig, för att istället börja njuta livet som den jag är och dela vidare det jag älskar…

Läs mer om Livstoner här

”Tonerna och frekvenserna letar sig på finaste vis in i mina system och kalibrerar om och stämmer mig så jag blir mer och mer stämd – så mina färger blir klarare och klarare”/ Helena Lövén, sjuksköterska & schaman, Björklinge

”The sounds and vibrations filled my heart with joy and peace… listening to LifeTones helps ground me back into my pure essence. I listen to them when I want to connect more deeply with myself, when I want to feel inspired in my work, when I need help trusting that all will be ok….they are immediately transformative and truly like no gift I have known before”/ Nicola Kettle Dehlinger, MD, Colorado

Hur går det till? Och funkar detta online?

Du sitter eller ligger tryggt & skönt hemma i ditt eget privata space och tar emot klangerna så som det passar dig. Jag har haft klangbad online sen innan Corona – och det är så himla fint! Ett särskilt djupt & öppet lyssnande infinner sig när vi inte är i samma fysiska rum, det är min erfarenhet. Efteråt behöver du inte stiga upp direkt, utan kan ligga kvar så länge du vill. Gemenskapen finns också där, och den som vill kan dela något om sin upplevelse. Intimt och hjärtöppnande. Jag tonar alltid in på gruppen och på det som är aktuellt för stunden.

Inga förkunskaper – om du är nyfiken men aldrig provat eller varit med online förut är det här ett fint tillfälle!
Prova-på-pris med 25% rabatt (för alla denna gång): 150 SEK inkl moms (för företag samma pris utan moms)
Tisdagen den 9 mars 2021 kl 18-19.30 på Zoom (du får länk + mer info när du anmält dig)
Endast föranmälan, begränsat antal deltagare

Dela gärna inbjudan med den här länken!

Slår detta an något i dig? Du är så hjärtinnerligt välkommen att vara med – anmäl dig här nedanför:

Ja, jag vill vara med på klangbadet!

Klangbad med Livstoner för förnyelse

What wants to be RENEWED in your life?

//Vad är det för något NYTT som vill bli till i ditt liv?//

Let’s come together, open up for new possibilities, sharing heart to heart, bathing in relaxing and renewing sound from gongs, crystal bowls and voice tonings!
New intimate online group starting Thursday January 21st.
In Swedish and English.

Read more here

Du är innerligt välkommen – Warmly welcome 💞🎶💞

Klangbad för förnyelse, online//Sound for Renewal Online 2021

Renewal through the Power of Sound (English below)

Klangbad med Livstoner för FÖRNYELSE!

Online group with Swedish and English speaking participants

Kära du, oj vad det är mycket som händer i och omkring oss nu! Jag vill bistår gärna med det jag kan i den FÖRNYELSE som vill till genom oss i denna tid <3

Vad är det för NYTT som vill bli till i DITT liv?

Ingen fråga som vi behöver försöka besvara med intellektet! Bara låta den finnas i bakgrunden och öppna oss för nya möjligheter…

Jag bjuder in till ett space där vi kan kura in oss i en hjärtegemenskaps varma famn, där vi kan mötas som vi är – i all vår storslagenhet och upplevda litenhet – hemifrån ditt eget trygga space, få lyssna och bli lyssnade på i allt som rör sig, till ljudet av klanger och Livstoner… för FÖRNYELSE!

Jag älskar att mötas i dessa grupper!

Vi träffas fem gånger, varannan vecka, med klangbad, Livstoner och delningar. Jag har också känt att jag skulle sätta ett lite mer tillgängligt pris 🙂

Vi badar i kraftfulla & smekande Livstoner & klanger vars ljudkoder bistår oss att:

 • ha frid med det som är
 • låta det gamla släppa
 • öppna för nya inspirationer, insikter
 • tillåta & ta emot det nya
 • vila i vetskapen att livet vill oss väl

Klangerna & tonerna påverkar oss på djupet. De når bortom tankens begränsande värld och bistår oss till djup avslappning. Vibrationerna blir ett inre bad och verkar ända ner på cellnivå med sitt sväng, som både är harmoniserande och uppgraderande!

Jag sjunger Livstoner och spelar på gongar, kristallinstrument, klangskålar mm. Du kan sitta eller ligga och ta emot. Kanske vill du röra dig – eller tona med om du vill! (Bara att stänga av din egen mikrofon så kan du låta din egen röst leka hur den vill, om den vill, helt privat.)

Förutom klangbad bjuder varje träff på en runda där du som är med får chansen att dela nåt eller säga pass (det går jättebra att dela på svenska – jag översätter om det är engelska deltagare!). Det space jag håller är djupt tillåtande, i hjärtats neutralitet. Här är DU välkommen precis som du är, där du är just NU <3

Gruppen träffas varannan torsdag: 21/1, 4/2, 18/2, 4/3, 18/3
Klockan 18-19.30
Online (i konferensappen Zoom, lätt att använda, mer info kommer!)
Begränsat antal deltagare

Investering: 920 SEK (inkl moms, exkl moms för företag)

Klicka här för att läsa mer eller anmäla dig

Gratis klangbad – VoxAnna AB 1 år!

Gratis klangbad online på söndag 17 januari – exakt ett år sedan VoxAnna AB bildades! Kom å fira med mig!

Jag är så innerligt glad & tacksam för allt fantastiskt jag fått uppleva genom VoxAnna och mina magiska möten med er alla. Därför bjuder jag in till gemenskap och en skön stund med upplyftande klanger och Livstoner. Vi firar allt fantastiskt vi fått uppleva tillsammans – och allt ljuvligt som komma skall!

Det blir ett tillfälle för dig att släppa gammalt, att öppna & ta emot nya vibbar som vill komma in i ditt system och ditt liv… Underbart!

Klangbadet är både för dig som är nyfiken på vad jag gör eller på vad ett klangbad är, och för dig som redan hängt med mig. Så passa gärna på att bjuda in en vän! (Dela den här länken)

Jag bjuder på klanger & toner som bistår oss att låta Livet svänga i oss i dess högsta potential. Det blir Livstoner (mer om det här) och jag spelar på gongar, kristallskålar, pyramider och andra aktiverande & harmoniserande instrument.
Du sitter eller ligger skönt hemma i ditt eget space – vilar & låter vibrationerna omfamna dig där du är.

Vi träffas söndag 17 januari kl 16-17.30 online (du får länk till träffen när du anmäler dig här)

Vill du vara med? Klicka här för att anmäla dig, så ses vi på söndag! /Anna

Lyssna på nyårstonerna – klicka här

GOTT NYTT ALLT!

Årets första dag. Det ligger lekfull magi i luften…
Nya vibbar… Glädje, Lätthet, Förundran – och Frid!

Jag vill dela ett ögonblick från tidigare idag med dig! Strax före lunch gick jag ut tillsammans med en klangskål för att möta den närmaste naturen i det nya året. Jag spelade in med telefonen – sen la den av men SOLEN kom fram! Vi har korta dagar här uppe i Umetrakten i midvintertid, och solen visade sig inte mycket i slutet av året – men som den strålade nu! Värmde, fast den ännu står så lågt.

Plötsligt dök flera personer upp från ingenstans. Vi stod tillsammans, utplacerade i det nya årets första solstrimmor, och lät oss beröras, värmas. Ögonblick av Stillhet, Lätthet, Gemenskap, Kärlek, Enkelhet, Uppskattning. Livets Rikedom!

Aaahhhh…

Som sagt, mobilen hade somnat, så jag lämnar det till din fantasi… 🙂 Kanske hade du ett eget solögonblick idag?

Men Livstonerna för det nya året som föregick solmötet vill jag gärna dela med dig!

För det nya året önskar jag dig & världen att få njuuuta av gåvorna av den du ÄR!