[New Video] LifeTones of Nature: Rallarros/Mjölkört/Fireweed/Épilobe

Jag hoppas att du har en skön sommar där du är!

Från mitt hjärta önskar jag dig med rallarrosens hjälp massor av glädje, ljus lätthet – och den förundran som öppnar oss att se bortom! Här kommer en boost av dessa kvaliteter! Det är en nygammal video med rallarrosen – eller mjölkörten – i centrum, tillsammans med min minsta kristallpyramid, min röst och fotografen Evelin Gyllenrams (friggfreja.com) magiska seende.

Det är bara att luta dig tillbaka, låta andetaget stillna & djupna, och vara öppen för att låta toner & bilder beröra dig (kanske vill du ha hörlurar för att lättare kunna ta emot).
Kanske vill du lyssna flera gånger och sluta ögonen också… för att sen nyfiket öppna dom igen och se vad Nytt du upptäcker i naturen, i världen!

Det vore kul att höra vad du upplever av videon! Så hör gärna av dig om du känner för det.

Och om detta väcker längtan eller nyfikenhet i dig att få en alldeles egen klangsession med Livstoner, precis som rallarrosen, så går det jättebra! Jag gör privata sessioner online – bara du, jag, klangerna & tonerna under 60 minuter. Ett intimt & hjärtöppnande möte med dig själv, via Zoom.

Annas röst, ord, toner och klanger har någon slags magisk förmåga att på djupet nå in i mina celler, öppna mitt hjärta och möta min själ. Något i mig har förändrats ovillkorligt och för gott! Tack 🙏 💗 / Katarina Modig, Spekeröd (tagit emot mina unika Livstoner, deltagit i röstresan ”Din unika Röst” och privat klangsession)

Jag har inte upplevt någonting så genomgripande och helande som dina klangsessioner. De har en förmåga att omfamna och hela på ett sätt jag knappast upplevt tidigare”/ Birgitta Wiklund, Umeå (klangbad online)

Privat klangsession är för dig som vill känna dig hemma i dig själv, fördjupa din kontakt med din kärna, och vila i din egen famn av ovillkorlig nöjdhet & kärlek oavsett vad livet bjuder i det yttre.
Klangbadet är en renande vila och en energimässig uppgradering.
Unikt för dig, här & nu.

Dina unika Livstoner

Vill du gå ännu djupare & högre, långt bortom orden, in i upplevelsen av att vara DU? I så fall kanske det är dags för dig att ta emot dina unika Livstoner? Eller att uppgradera om du redan rest med dina toner? Hör av dig till mig om du går och funderar!

Du kan också läsa mer om resan med dina unika Livstoner här, eller lyssna på Dr Kim D’Eramos beskrivning av att ta emot sina Livstoner:

Dr Kim D’Eramo, grundare American Institute of Mind Body Medicine, om upplevelsen att ta emot sina Livstoner

Om du är nyfiken och vill veta mer kan du boka ett gratis 15 minuters samtal med mig så berättar jag mer och du kan känna efter om det är för dig:

Undrar du nåt eller vill dela är det bara att du hör av dig till mig!

/Anna

GONG-GUNG – privat gongbad i hängmattan vid Bränntjärn

För dig som vill ladda ur, vila, fylla på med det Nya!

En stund för bara DIG

Som i en kokong ligger du här i hängmattan, medan jag förmedlar unika Livstoner & klanger, optimala för dig just NU

Naturen är självklart med och kommunicerar. Platsen bistår med dess säregna stillhet, rörelse, kraft & kontakt med kosmos.

”…jag kan säga att jag inte upplevt någonting så genomgripande och helande som dina klangsessioner. De har en förmåga att omfamna och hela på ett sätt jag knappast upplevt tidigare”/ Birgitta Wiklund, Umeå

Klangerna & Livstonerna är vibrationer som assisterar din kropp med utrensning & vitalisering, ända ner på cellnivå. Genom resonans påminner de ditt system om dess naturliga tillstånd av harmoni – ditt inre medfödda sväng!

Forskning om klangbad visar att kroppen går från stress response till relaxation response – det tillstånd där återhämtning, harmonisering & läkning sker. Blodtrycket & pulsen sjunker, oro & fysisk smärta minskar. Blodprov visar att inflammation minskar, att syra-basbalansen återställs och att blodkropparna åter flödar fritt. Välbefinnandet ökar.
Vill du prova?

Tid: 60 minuter (vi börjar & avslutar med en stunds samtal, om du vill)
Plats: hängmattan i gläntan vid Brännatjärn, Hissjö 990, Umeå
Investering: 1200 kr (för företag tillkommer moms). Eller 2 x 650 kr.
Ta med: nåt att dricka, en filt och kanske en kudde
Väder: om det är ostadigt hörs vi och stämmer av om vi ska skjuta på det eller inte

När du bokat får du en bekräftelse om tiden. När det sen närmar sig får du vägbeskrivning och faktura med e-post.

Varmt välkommen till en stunds skönt gong-gung-häng!

Om du känner att detta lockar men inte kan komma till Brännatjärn, så gör jag som vanligt privata klangsessioner online. Klicka här för mer info.

TJÄRNKLAR – Privat klangsession med Livstoner i naturens famn

Jag har just kommit in från en av mina största njutningar: morgonens sångstund här vid Brännatjärn. En stund när jag varsamt väcker kroppen, låter andetaget förena den med essensen, och så koppla ihop allt med rösten (mm, precis det vi just nu gör i den underbart gnistrande gruppen Din unika Röst!)
Jag låter tonerna leka fram sig, i samspel med naturen här i gläntan vid tjärnen. Aaaahhhh…

Det är min lek, min plats i livet, min medicin – och det vibrerar kärnan av det jag bistår andra med!

Min röst älskar att tona in på essensen i den jag möter, och låta det komma ut som det jag kallar Livstoner. 
Livstoner som vibrerar inuti dig, och väcker det inuti som är DU. Något som kanske varit vilande, eller något som är redo att djupna och expandera.

Känner du att det lockar? I så fall kanske den privata Livstonsresan kan vara något för dig, om du är redo att gå djupare (läs mer här). 
Men under morgonens sångstund fick jag också inspirationen att bjuda in till TJÄRNKLAR – privata sessioner med klanger & Livstoner här vid tjärnen! 

TJÄRNKLAR – för dig i umetrakten

För dig som vill ha en njutningsfull stund i naturens famn med klanger och toner som en renande & påfyllande dusch
Eller för dig som kanske känner att något inte är i harmoni för dig. Du kanske har varit trött och spänd, eller åkt berg-och-dalbana känslomässigt. Eller du kanske har en känsla av att sitta fast, av att inte vara i kontakt – eller så kanske du anar nåt nytt som pockar på och vill ha din uppmärksamhet…

Något i dig kanske längtar efter en upplevelse av att vara TJÄRNKLAR…?

Jag går gärna bredvid en bit och bistår dig att minnas stigen till ditt hjärta, till det du redan VET, det som redan råder inuti dig. Det som är unikt DU. Så att du kan uppleva din kontakt med din egen inre kompass och outsinliga källa till kraft!

Jag assisterar med

 • Livstoner som fördjupar din kontakt med den omgivande naturen och samtidigt vibrerar din natur, så att ditt system kan minnas sitt ursprungliga tillstånd av inre harmoni
 • klanger från harmoniserande instrument (t.ex kristallskålar, gong, monokord)
 • rörelse & stillhet på en kraftplats där naturen självklart är med och assisterar (ja, den magiska tjärnen kommer bokstavligt talat att spegla dig!)

Vi lägger upp sessionen efter dina unika behov. Det kan bli en tur vid tjärnen, klangbad i hängmattan mellan björkarna intill vattnet, samtal, lyssnande, toning. Allt sker i ceremoni och i kommunikation med naturen.

Skogsklanger för L
Foto: Matilda Karlsson

Tid: 90 minuter
Plats: gläntan vid Brännatjärn, Hissjö 990, Umeå
Investering: 1900 kr (för företag tillkommer moms). Eller 2 x 980 kr.
Ta med: kläder efter väder, en sovsäck att krypa in i under klangbad, termos med nåt att dricka, gärna en extra filt, badkläder om du vill avsluta med ett dopp i det tjärnklara vattnet

Men! Jag har bara en tid i veckan för TJÄRNKLAR från nu och fram till myggen kommer i början av juni 🙂 
Så om detta sjunger i dig är du välkommen att boka in dig här


När du bokat får du e-post med bekräftelse (med vägbeskrivning) och senare en separat faktura.

Vi träffas oavsett väder och låter innehållet växa fram i samklang med omständigheterna – t.ex kanske inte klangbad just i hängmattan vid regn 🙂

Innerligt välkommen till den betonade världen i gläntan vid Brännatjärn! /Anna

Instrumenten gläntan
Foto: Matilda Karlsson

Lyssna på gratis klangmeditation för Din unika Röst: Vad sjunger i dig?

”Subject: MIN UNIKA KRAFT
wow Anna, och tack för igår. Det hände något i klangbadet, helt plötsligt reste sig min Shero (She hero) igen, som den kraftfulla superWoman hon är. Hon har under en tid legat helt utslagen som en trasa på marken, berövad sin kraft. Nu står hon upp igen och jag känner kraften flöda genom kroppen”/ Maria Möhring, Falun efter klangbad inför Din unika Röst-gruppen som startar 30 mars 2021

Å så gott det känns i hjärtat mitt efter klangbadet inför Din unika Röst. Värme, och förundran över hur människor som inte känner varandra och som är så olika, möts så nära och intimt och delar från hjärtat, över stora avstånd. Öppnar, delar, tar emot. På ett sätt som för oss tillbaka till vårt Hjärtas Vetskap, till vår Kraft. Till minnet av den vi verkligen ÄR! Mmmmmm…

Djup uppskattning över de mirakel som sker i den varma Zoomfamnen!

Den klangmeditation Maria skriver om vill jag gärna dela med dig! Den blev en upptakt till röstgruppen och det hände som sagt grejer direkt bland deltagarna.

Så varsågod att ta emot dessa enkla, mjuka & kraftfulla vibbar – du kan göra det bekvämt för dig, se till att du kan vara ostörd i 14 1/2 minut och bara ta emot ord, kristallklanger & Livstoner…

Vill du vara med i Din unika Röst som startar 30 mars 2021?

Din unika Röst mars-juni 2021

Det är bara ett par platser kvar till röstgruppen nu, så hör av dig om du vill vara med, eller kanske bolla med mig först.

Din unika Röst – inbjudan till toningsgrupp online mars-juni 2021

För dig som vill låta din röst låta, i leken bortom ideal & förväntningar! Utforska, upptäcka, uttrycka det som sjunger i dig. För dig som vill fördjupa kontakten med det som är DU – ta emot, vila och aktivera nya frön i dig.

Det leker vi med i toningsgruppen DIN UNIKA RÖST som startar 30 mars 2021.
Klicka här om du vill veta mer!
Eller lyssna på den ljuvliga lilla Klangmeditationen för din unika Röst som jag gjorde under frågestunden inför gruppstarten – klicka här (14 1/2 minut)

Varmt välkommen med din röst & ditt andetag! <3

Anna

Frid & Lätthet: Livstoner i vinterns famn {video}

Varsågod – en stund för dig att bara slappna av, vila & ta emot…
Du kan låta naturen visa vägen!
Som vi gjorde, jag & fotografen Evelin Gyllenram denna kalla vinterdag i djupsnön. Vi lät oss bli mjukt omfamnade av vintern – och nu delar vi den famnen vidare!

LifeTones (voice): Anna Kollberg, VoxAnna. Photo & edit: Evelin Gyllenram. Recorded February 2021 at Brännatjärnen, Umeå, Sweden. ©Anna Kollberg, VoxAnna, 2021. All rights reserved

Använd de här Livstonerna för att koppla tillbaka till dig själv. Minnas vem du är. Och för att bistå ditt system att slappna av och ta emot allt gott som Livet har för just dig…

Ja, det är tillåtet… att bara slappna av & ta emot…

Blir du sugen att tona själv?

Att låta din röst låta, bortom ideal & förväntningar?
Det kommer vi att leka med i toningsgruppen DIN UNIKA RÖST som startar 30 mars 2021! Välkommen att läsa mer om du är nyfiken

Ny röstgrupp mars 2021!

Skattkista: Röstgrupp mars 2021 Insta-1

För dig som LÄNGTAR efter att väcka & fördjupa din kontakt med det som sjunger i dig.
Ge utrymme åt det, låta det expandera och komma till uttryck!

För alla er som längtat och frågat efter att locka & leka med hjärtats röst!

För dig som kanske också känner tvivel eller rädsla… eller tror att du inte har nåt unikt… eller att det du kommer med inte duger… eller… Du är inte ensam! (Kolla bara de här tvivlen inför en tidigare röstgrupp 🙂 )

För dig som ändå är NYFIKEN…
Vad sjunger i DIG?
Vad vill sjungas/uttryckas/skapas genom DIG?
När du är i ett space av trygghet & tillåtelse där du kan prova att LEKA, där andetaget får låta och rösten får tona fritt – bortom prestation, kontroll & förväntningar?
Ja, när till och med prestationsmönster får finnas med – och omfamnas av din egen röst?

För dig som anar nya möjligheter i uttrycket för det som är DU

Din unika Röst. Den som kommer från ditt Hjärta
Din unika Röst. Så som Livet självt uttrycker sig genom dig

Vill du utforska det med mig?

I ett tryggt & tillåtande space…

Jag erbjuder ett rum att upptäcka, utforska, uttrycka din unika Röst – och att omfamna det som kan stå i vägen, i den kraft som låter hinder omvandlas till gåvor.
Ett rum där våra andetag & röster kan få leka och tona fritt.
Så att du kan få uppleva hur glad du innerst inne är i din egen röst!

Du får också lyssna, vila & ta emot.
Jag delar både kraftfulla aktiveringar och avslappnande harmoniseringar genom Livstoners & klangers höga vibrationer.

Jag guidar dig att tona fritt och jag delar erfarenheter & nycklar från den röstresa jag själv gjort. En resa som blev min egen läkning efter att jag tappat rösten och hamnat i djup livskris – så vilse i ett inre system av rädsla, nedvärdering och kontroll. Tills jag upptäckte att det jag alltid anpassat mig för att försöka få utifrån, det finns inuti mig själv! Ovillkorligt, alltid.
I den tillåtelsen upptäckte jag hur mycket jag ÄLSKAR min egen röst. Jag vågade börja tillåta & följaLivstonerna föddes och idag driver jag eget företag med Hjärtats Röst som utgångspunkt! (Lyssna på min berättelse här)

En röstresa – var för sig, tillsammans

Utgångspunkten är en privat aktivering för dig, där du får ta emot dina unika Livstoner (läs mer om vad det är här. Om du redan tagit emot dina Livstoner via mig kan du välja om du vill ha en uppgradering nu eller inte).
Vid varje träff finns sedan utrymme att vila, lyssna, ta emot OCH att tona, uttrycka. Du gör det som passar dig utifrån var du befinner dig. Det går alltid bra att ”bara” vila i andetaget!

Vi ger rösten näring enligt naturens egen skapelsecykel: utifrån aktivering av essensen som sjunger i dig ger vi utrymme för DIN UNIKA RÖST att gro, växa, blomstra och sprida sina frön:

 • PREPARE: Vi bereder jorden
  Förberedande, öppnande ljudmeditationer
 • RECEIVE: Du tar emot och aktiverar dina frön
  Du tar emot/aktiverar Essensen av det som sjunger i DIG genom dina unika Livstoner som jag ger röst åt och spelar in till dig (läs mer här)
 • EXPLORE: Vi ger utrymme för grodd & växt
  Aktivering av Hjärtats Röst. Lek med andetaget & rösten.
  Klangbad med Livstoner där jag guidar den som vill att tona med
 • EXPRESS: Vi tillåter blomstring av det som är redo
  Öppenhet att ovillkorligt & lekfullt utforska & uttrycka
 • CELEBRATE: Vi firar våra röster & uttryck!
  Var och en för sig, tillsammans. De frön som gått i blom får spridas

Allt detta gör vi under den tid naturen uttrycker sig: mellan vårdagjämningen och sommarsolståndet!

Vi leker med den fysiska rösten, men det handlar såklart om hela ditt uttryck.

Och vi börjar med ANDETAGET.

Livet som flödar in i dig, av sig självt. Och ut igen. Utan villkor.
Det är vår utgångspunkt.

I den tillåtelsen bjuder vi mjukt in andetaget & rösten att låta, ljuda, tona.
Vill rösten låta? Hur?

Det handlar inte om det vi i vanliga fall menar med att ”sjunga” – din sångerfarenhet spelar noll roll! Rösten kanske inte ens är särskilt sugen på att just sjunga. Det är också perfekt, och du kan vara tyst hela resan. Ditt unika uttryck kommer ändå att expandera!

Vi bjuder in rösten att veckla ut sig. Enkelt. Nyfiket. Lekfullt. Utan krav på resultat. Och kommer värderingar & villkor så får de också vara med!
Jag guidar till en väg att låta rösten omfamna allt, i Kärlek.

Ahhh…. så underbart… det sjunger redan i mig!

”Så otrolig upplevelse med klangtoningen precis Anna!!! Helt underbart!! Vilket njutningsbad inifrån! … och vilken otrolig avslappning… Verkligen på djupet. Sååååå skönt.” /Lina Yourstone, Lund, efter toningsretreat online

/Åsa efter toningskväll online

Hur går det till?

Varannan vecka under 12 veckor träffas vi LIVE (online) för:

 • klangbad med Livstoner för aktivering/harmonisering beroende på gruppen
 • guidning till andetag & röstlek – och till att tona med i klangbadet (in the privacy of your own space; med eller utan din mikrofon på)
 • delningar
 • respons från mig
 • gemenskap
Varje vecka får du nytt material:
 • Lyssna, ta emot, aktivera vecka 1-4: veckans Livstonsmeditationer (ljudbad), dina unika Livstoner (om du väljer detta)
 • Utforska, uttrycka, fira vecka 5-12: veckans röstlek
Dessutom:
 • Dina unika Livstoner: privat distanssession inkl ljudfil med dina unika Livstoner. Läs mer här. (Du som tagit emot dina unika Livstoner genom mig tidigare kan välja om du vill ta emot en uppgradering nu eller inte)
 • inspelningar av guidning under liveträffarna, 7 st
 • inspelningar av klangbaden, 7 st (att ta emot/tona till hemma mellan gångerna)
 • privat FB-grupp för gemenskap, delningar, pepp
Tider

Gruppen pågår 30 mars – 22 juni

Vi träffas online varannan vecka, tisdagar kl 17.30-19.30.
Det blir sju träffar: 30/3, 13/4, 27/4, 11/5, 25/5, 8/6, 22/6

Jag spelar in träffarna (förutom era delningar & toningar) för den som inte kan vara med live.

Investering

Du kan dela upp betalningen på 2-6 ggr om du vill (50 kr extra per delbetalning) eller betala allt på en gång.

Investeringen för röstgruppen är 1500 kr/månad i tre månader.
Till det kommer investeringen för dina unika Livstoner, som i vanliga fall är 2200 kr. I detta paket ingår de för 1110 kr. Om du tagit emot dina unika Livstoner genom mig tidigare har du rabatt, och kan dessutom välja om du vill ta emot en uppgradering nu eller inte (till lägre pris).

 • Ordinarie: 1870 kr/månad inkl Dina unika Livstoner
  Betala allt på en gång (5610 kr). Eller dela upp på tre (1920×3). Eller på fem (1172×5). Eller på sex (985×6).
 • För dig som varit med i toningsgrupp med mig tidigare eller tagit emot dina unika Livstoner tidigare: 1600 kr/mån. Betala allt på en gång (4800 kr). Eller dela upp på tre (1650×3). Eller på fem (1010×5).
 • För dig som tagit emot dina unika Livstoner tidigare och inte vill ta emot dem igen nu:
  1500 kr/mån om du väljer att inte ta emot en uppgradering av dina toner just nu. Betala allt på en gång (4500 kr). Eller dela upp på tre (1550×3). Eller på fem (950×5).

Alla summor inkl moms (för företag exkl moms)
Du kan dela upp betalningen på 2-6 gånger om du vill.

Sjunger detta i dig?

Jaaa… du är hjärtinnerligt välkommen med din anmälan – det är begränsat antal deltagare. Hör av dig om du undrar nåt!

Vill du veta mer först? Eller bolla med mig?

Kom med på gratis Ljudbad med Livstoner & frågestund inför den här röstresan tisdagen den 23 mars kl 17 (ca en timme).

Jag berättar mer, du kan fråga eller bolla med mig och jag bjuder på ett Livstonsbad. Så kan också du som inte redan varit med mig i klang- & tonvärlden online känna efter om det kan vara nåt för dig.

Eller så hör du bara av dig direkt till mig om du undrar nåt eller vill prata vidare.

Stay tuned!

Med lekfulla vårtoner till dig

Anna Summer Slstice

Anna

Om min röstresa [video]

Thumbnail Inre omställning Anna Kollberg

Jag blev inbjuden att dela min resa till inre omställning.
Alldeles innan hade jag varit ute i skogen i ett mjukt, vänligt snöfall. Plötsligt ett oväntat ljud. Porlande vatten…?!? Nu när allt är fruset eller ligger djupt under snön…?
Jag stillnade ytterligare.
Då hörde jag…
Det var de dalande snöflingorna som sjöng!
Miljoners miljoner snöflingor – och jag hörde fysiskt hur det sjöng i dem när de föll och landade, och i hela skogen av deras dans.
En ljuvlig liten symfoni. Oväntad tonalitet. Lekfull. Sjungande. Enkel! Storslagen.
Som Livet självt 💖

Såna mirakel vi får vara med om här på jorden!

Men det har inte alltid varit så för mig. För många år sen tappade jag rösten och befann mig oväntat i en djup livskris. Jag kände mig så totalt vilse – och hade ingen aning om att detta skulle visa sig vara en gåva!
Att det t.ex. skulle visa mig vägen till att höra snöflingors sång.

Ja, faktiskt hur det sjunger i själva skapelsen!

Och det som då var helt obegripligt för mig: att det jag alltid sökt efter utanför, det fanns INUTI mig! Att det är mitt att njuuuta av… och dela vidare med andra.
Ja, all njutning som finns för att jag finns i en kropp här på jorden!

Den resan fick jag nu reflektera över när Anna Larsson frågade om jag ville prata om min inre omställning. Här kan du ta del av vårt samtal:

Om du vill bada i toner ur skapelsens sång är du varmt välkommen på mitt nästa online-klangbad den 9 mars!

Anna Larsson är författare till Skönhetens väg, en bok om att leva ett medvetet liv. Hon låter mycket vackert skapas – är du nyfiken så titta in hos henne på www.annalarsson.org

Vi hörs! 💓🎶💓

Klangbad med Livstoner online 9 mars 2021

Klangbad 9 mars 21

En skön stund för dig som vill stanna upp & landa in i mjuk tillåtelse, vila i ett bad av lekande läkande ljud och låta dig själv fyllas av ny kraft.

Och, ja! Det är härligt online! Jag hade klangbad på nätet ett bra tag innan Corona, för att det är så fint – så välkommen om du är nyfiken men inte provat än.

Jag bjuder in till en varm famn av klanger & Livstoner – ljud som väcker Livets kraft och har en inneboende förmåga att vagga dig till ro & vibrera sin väg till ditt hjärta.
Till just den dörr som är redo att öppnas
Till just DET i dig som bara väntar på att få börja gro, växa & blomstra!
Det som naturligt & enkelt är DU – en oändlig källa till kraft

På vägen bistår frekvenserna ditt system att låta det gamla få släppa taget – det där som är klart men kanske ännu står i vägen för det fria flödet & lättheten.

Medan du vilar sjunger jag Livstoner – ett hjärtats språk! – och spelar gong, kristallinstrument, body monochord, klangskålar mm. Ljudens frekvenser både aktiverar och harmoniserar ditt system på djupet – ända ner på cellnivå!

Kom och njut Livet!

På min egen resa – från att ha tappat rösten i djup livskris till att vara egen företagare med rösten i centrum – har jag upptäckt den ljuvliga lekande läkande kraften i röst och klanger! Det började med att jag hittade rösten… och så kom trumman & klangskålarna, både av metall & kristall. Ljudleken omfamnade mig mjukt och väckte mig till liv så att jag kunde sluta gömma & förställa mig, för att istället börja njuta livet som den jag är och dela vidare det jag älskar…

Läs mer om Livstoner här

”Tonerna och frekvenserna letar sig på finaste vis in i mina system och kalibrerar om och stämmer mig så jag blir mer och mer stämd – så mina färger blir klarare och klarare”/ Helena Lövén, sjuksköterska & schaman, Björklinge

”The sounds and vibrations filled my heart with joy and peace… listening to LifeTones helps ground me back into my pure essence. I listen to them when I want to connect more deeply with myself, when I want to feel inspired in my work, when I need help trusting that all will be ok….they are immediately transformative and truly like no gift I have known before”/ Nicola Kettle Dehlinger, MD, Colorado

Hur går det till? Och funkar detta online?

Du sitter eller ligger tryggt & skönt hemma i ditt eget privata space och tar emot klangerna så som det passar dig. Jag har haft klangbad online sen innan Corona – och det är så himla fint! Ett särskilt djupt & öppet lyssnande infinner sig när vi inte är i samma fysiska rum, det är min erfarenhet. Efteråt behöver du inte stiga upp direkt, utan kan ligga kvar så länge du vill. Gemenskapen finns också där, och den som vill kan dela något om sin upplevelse. Intimt och hjärtöppnande. Jag tonar alltid in på gruppen och på det som är aktuellt för stunden.

Inga förkunskaper – om du är nyfiken men aldrig provat eller varit med online förut är det här ett fint tillfälle!
Prova-på-pris med 25% rabatt (för alla denna gång): 150 SEK inkl moms (för företag samma pris utan moms)
Tisdagen den 9 mars 2021 kl 18-19.30 på Zoom (du får länk + mer info när du anmält dig)
Endast föranmälan, begränsat antal deltagare

Dela gärna inbjudan med den här länken!

Slår detta an något i dig? Du är så hjärtinnerligt välkommen att vara med – anmäl dig här nedanför:

Ja, jag vill vara med på klangbadet!

Klangbad med Livstoner för förnyelse

What wants to be RENEWED in your life?

//Vad är det för något NYTT som vill bli till i ditt liv?//

Let’s come together, open up for new possibilities, sharing heart to heart, bathing in relaxing and renewing sound from gongs, crystal bowls and voice tonings!
New intimate online group starting Thursday January 21st.
In Swedish and English.

Read more here

Du är innerligt välkommen – Warmly welcome 💞🎶💞