Gratis klangbad – VoxAnna AB 1 år!

Gratis klangbad online på söndag 17 januari – exakt ett år sedan VoxAnna AB bildades! Kom å fira med mig!

Jag är så innerligt glad & tacksam för allt fantastiskt jag fått uppleva genom VoxAnna och mina magiska möten med er alla. Därför bjuder jag in till gemenskap och en skön stund med upplyftande klanger och Livstoner. Vi firar allt fantastiskt vi fått uppleva tillsammans – och allt ljuvligt som komma skall!

Det blir ett tillfälle för dig att släppa gammalt, att öppna & ta emot nya vibbar som vill komma in i ditt system och ditt liv… Underbart!

Klangbadet är både för dig som är nyfiken på vad jag gör eller på vad ett klangbad är, och för dig som redan hängt med mig. Så passa gärna på att bjuda in en vän! (Dela den här länken)

Jag bjuder på klanger & toner som bistår oss att låta Livet svänga i oss i dess högsta potential. Det blir Livstoner (mer om det här) och jag spelar på gongar, kristallskålar, pyramider och andra aktiverande & harmoniserande instrument.
Du sitter eller ligger skönt hemma i ditt eget space – vilar & låter vibrationerna omfamna dig där du är.

Vi träffas söndag 17 januari kl 16-17.30 online (du får länk till träffen när du anmäler dig här)

Vill du vara med? Klicka här för att anmäla dig, så ses vi på söndag! /Anna

Lyssna på nyårstonerna – klicka här

GOTT NYTT ALLT!

Årets första dag. Det ligger lekfull magi i luften…
Nya vibbar… Glädje, Lätthet, Förundran – och Frid!

Jag vill dela ett ögonblick från tidigare idag med dig! Strax före lunch gick jag ut tillsammans med en klangskål för att möta den närmaste naturen i det nya året. Jag spelade in med telefonen – sen la den av men SOLEN kom fram! Vi har korta dagar här uppe i Umetrakten i midvintertid, och solen visade sig inte mycket i slutet av året – men som den strålade nu! Värmde, fast den ännu står så lågt.

Plötsligt dök flera personer upp från ingenstans. Vi stod tillsammans, utplacerade i det nya årets första solstrimmor, och lät oss beröras, värmas. Ögonblick av Stillhet, Lätthet, Gemenskap, Kärlek, Enkelhet, Uppskattning. Livets Rikedom!

Aaahhhh…

Som sagt, mobilen hade somnat, så jag lämnar det till din fantasi… 🙂 Kanske hade du ett eget solögonblick idag?

Men Livstonerna för det nya året som föregick solmötet vill jag gärna dela med dig!

För det nya året önskar jag dig & världen att få njuuuta av gåvorna av den du ÄR!

Dina unika Livstoner – en högtflygande och djupgående resa i grupp

Dina unika Livstoner – dina frekvenser som är redo att aktiveras eller expandera och spridas ut i världen som ett blommande uttryck för den du ÄR. Jag tonar in på dig och låter dessa frekvenser komma ut genom min röst i form av dina Livstoner. Det är utgångspunkten i denna nya grupp!

Det blir en högtflygande och djupgående resa i miraklet DU!

Du får en inspelning av dina toner så att du kan låta ditt system lenas, renas, väckas, omfamnas. Vi följs vi åt i en intim grupp medan alla kalibrerar och integrerar den nya expansionen via tonerna. Det är så kraftfullt att göra detta var och en för sig – tillsammans!

Vi träffas online under tre månader. Vid varje träff ger jag respons utifrån var var och en befinner sig, och du får ta emot harmoniserande/aktiverande/neutraliserande klangbad med Livstoner & Ljusljud. Aaahhhh…

Du får inspelningar med meditationer och ljudbad som bistår dig på resan.

Är du nyfiken? Här berättar mer!

Skogsklangbad!

Välkommen på klangbad i naturens famn!
Mmm, det är äntligen dags för ett klangbad där vi är tillsammans på plats – och inte på vilken plats som helst…
En omfamnande glänta väntar på oss på andra sidan tjärnen där jag bor. Här får vilan en alldeles särskild mjukhet. Skogen sjunger å viskar å undrar när vi kommer…

Kommer du med?

Vi träffas i gläntan vid tjärnen på gården Brännan, Hissjö, strax utanför Umeå.
Aaahhhndas!
Landar in i oss själva, låter naturen visa vägen. Vandrar stigen runt den lilla tjärnen. Stannar till i den mjuka öppningen där du kan hitta din plats för klangbadet. Jag spelar på gong, klangskålar, kristallinstrument och sjunger Livstoner.

Klanger & toner väcker varsamt ditt väsen till dess inneboende harmoni
medan du vilar i naturens famn.

Sen fikar vi tillsammans och den som vill kan dela sin upplevelse innan vi går den sista lilla biten tillbaka till gården.

Har du aldrig varit på ett klangbad förut? Då är det här ett fint tillfälle att få din alldeles egna upplevelse av ett sånt här ”bad” i vibrationer från toner & klanger!

”Tonerna och frekvenserna letar sig på finaste vis in i mina system och kalibrerar om och stämmer mig så jag blir mer och mer stämd – så mina färger blir klarare och klarare.” /Helena Lövén, sjuksköterska, Björklinge

”OMG!! SOOO incredibly peaceful. I found it very soothing in the way that I feel when I know we are all connected and that all is perfect” /Nicole Bailey, kiropraktor, Pennsylvania

LÖRDAG den 19 september 2020 kl 13-15.30
Gården Brännan, Hissjö, Umeå
Ta med: eget fika, gärna nåt varmt att dricka, nåt att sitta eller ligga på, kanske en filt, kläder efter väder
Anmälan: För att vara med behöver du anmäla dig (klicka här). Begränsat antal platser. Du får en bekräftelse med vägbeskrivning & betalningsinfo via e-post när det närmar sig.
Vi håller avstånd, tvättar händerna noga och den som har minsta förkylningssymptom stanna hemma.

.

Use this precious time to enjoy the bliss of remembering who you truly are!
It’s right here, right now, within YOU

These awakening LifeTones carry frequencies for you to connect with YOU,
to allow forgotten parts of yourself to return & integrate within YOU,
and to resonate out what isn’t you anymore

//* listen in stillness for full energetic benefit *//

…suddenly I knew: there are LifeTones that carry the power to do for us what they did for little Vide, when he was born 3 months early. His mother texted me ”Please Anna, sing for him”.
At that time, I didn’t understand. But it was critical – should he stay here on earth? So I connected with him remotely, and my voice knew.

Tones came… Soothing, gentle at first, then higher and higer, with more and more power.

…and he came back to his little body. Got well & strong!
I realised I had sung his LifeTones. Frequencies that assisted his Essence to be at Home in his body.

What if LifeTones want to do this for all of us? Calling the Essence for each one who says Yes? Now that we’re facing adversity and huge new opportunities?

I called friend & photographer Evelin Gyllenram. She got it and said YES!

We went down to the river Umeälven, the tones were there right away. Evelin captured it through her sense of seeing Beauty: the Sun, the Water, the Wind, the Earth, the melting Ice, the Trees, the Connection, and all that’s beyond words…

Play with these LifeTones – you may want to use them regularly until integrated.

If you want to receive YOUR own unique LifeTones I’d be honoured to assist! Check out https://www.voxanna.com/en/your-unique-personal-lifetones/

We’d love to hear from you! Send me an email, or connect with Evelin on Facebook, Instagram, or email.

Virtual retreat x4: Rum för DIG

Inbjudan Virtuell Retreat x4 mars 2020

Det är dags att komma samman
Det är dags att gå inåt.
Det är dags att koppla till friden inuti.
Det är dags att koppla till glädjen inuti – den enkla kraftfulla glädjen till Livet & Varandet!
Dags att låta den växa inifrån och ut, i din värld, vidare, vidare – ut och tillbaka!

Ja, det är det jag känner så starkt själv, i den föränderlighet som nu råder:
Hur viktigt det är för mig att koppla inåt.
Till det som är JAG.
Till det som råder när inget annat råder.
För samtidigt som jag kan känna t.ex rädsla – så råder också FRID inuti, i kärnan, och den kommer fram och växer när jag har min uppmärksamhet där och säger ja till den. Samtidigt som rädslan kan finnas där! Och det är det som kan göra att rädslan får omvandlas och bli till nåt ljust, den också.

Kanske känner du också just nu ett större behov av att koppla inåt. Nu när det är så lätt hänt att rädslan sipprar in från det kollektiva om jag själv tappar min inre kontakt några ögonblick. Nu när livet påverkas så konkret av stora och snabba yttre förändringar.

Så jag bjuder in dig till:
Virtuell retreat x 4: RUM FÖR DIG

Vi träffas 4 gånger online i ett kraftfullt och tillåtande space Ett rum för DIG. Där det som är DU i djupet får utrymme och tillåtelse att växa. Hit kan du komma och vara precis som du är, och njuta ovillkorligt av Livet som pulserar inuti.

Hit kan du komma för att ge dig själv djupverkande avslappning och komma i kontakt med det som sjunger i dig

Så säger andra som varit på virtuell retreat med mig:

”Du är fantastisk Anna Din kärlek, din värme, din innerlighet, din vänliga själ, ditt djup, allt kommer igenom cyberspacen. Jag inspireras av ditt mod att våga göra det du tror på, bjuda på dina toner.”/ Maria Möhring, Falun

”Bästaste Anna, ett stort leende sprider sig i hela mig! Det är läkande med ditt ljus och din sprudlande smittande kärlek till dig själv och livet!!! ”/ Lina Yourstone, Lund

Varje träff har ett tema som jag delar kring.
Jag gör en guidad meditation med aktivering/harmonisering med Livstoner på temat. Jag använder de frekvenser som bistår oss på resan – förutom rösttoning kan det bli både gong, kristallskålar, kristallpyramider, klangskålar, klangbräda och annat. Varje gång har vi en runda där du kan dela något eller säga pass och bara lyssna. Jag assisterar dig och gruppen med ord/Livstoner/klanger utifrån det som kommer upp.

Åååååh som detta sjunger i mig, redan!

OCH DET HÄR JU SÅ BRA – för nu kan du som inte bor i Umetrakten va med!!! Vi träffas i appen/programmet Zoom – gratis och enkelt att använda (du får mer info när du anmäler dig). I Zoom kan du höra/se hela gruppen. Du väljer själv om du vill delta med video eller med bara ljud.

Virtuell retreat x4: RUM FÖR DIG
Varannan söndag kväll jämna veckor 22 mars – 3 maj kl 18-20 (Dvs söndag 22/3, 5/4, 19/4, 3/5)
Hemma hos dig i din dator/platta/mobil
Investering: 777 kr (inkl 25% moms, kan delas upp på två betalningar)
(Företag 777 kr exkl moms på faktura)

Vi börjar på söndag och det är begränsat antal platser, så välkommen med din anmälan HÄR! Och dela gärna inbjudan med dina vänner <3

Med Ljus & Glädje

Anna
voxanna.com

Klangbad i vatten 11 mars 2020//Soundbath in Water

Inbjudan klangbad i vatten 11 mars

Du är så innerligt välkommen på detta flödande klangbad – i vatten!
Ja, det är sant!
I Ersbodabadets bassäng (33°) vilar du i vattnets värme medan jag sjunger Livstoner och spelar på djupt balanserande instrument.

Ett klangbad för dig som vill vara hållen en stund, få vila, slappna av, mjukas upp.
Släppa taget. Öppna för livets ljuvligheter. Fylla på.
Hitta tillbaka till det lekande läkande läget i dig där du kan flöda med, i lätthet.
Som vattnet!

Vattnet bär vibrationerna till dig; fördjupar & förstärker avslappningen, den harmoniserande effekten och hela upplevelsen.
Vattnet är också vår inspiratör för kvällen! Vad är vattnets natur? Vad kan just du upptäcka genom att vara i vatten?

Välkommen med din anmälan här!

Onsdagen den 11 mars 2020 kl 18.15-20.45 (plus tid i bastun om du vill)
Ersboda varmbadhus, Trattgränd 1E, Umeå
800 kr (om du har lägre inkomst så hör av dig för rabatt)

Vi har hela badet för oss själva denna afton. Det finns utrymme för samtal och dessutom bastu efteråt för alla som vill.

Vi blir en liten grupp så antal deltagare är begränsat (endast föranmälan).
Det gör också att du får lyxen av en egen stund när jag spelar just för dig, med min fulla uppmärksamhet på vilka klanger som bistår dig allra bäst just då.

Ingen tidigare vana behövs – kom som du är!

Välkommen med din anmälan här
Hör av dig till mig om du undrar nåt!

Jag ser SÅ mycket fram emot detta vattenbad i toner & klanger!

Anna
voxanna.com

VoxAnna AB har sett dagens ljus! Kom å fira online!

Foto: Evelin Gyllenram

Jag är så GLAD & stolt att vara igång med VoxAnna AB – och vill gärna fira, med dig! (Inbjudan längre ner till unikt klangbad online)

Klarheten att minnas…

VoxAnna är här för att påminna oss om glädjen i att vara dom vi är!
Så att vi kan vara hemma i oss själva, och låta tillfredsställelsen över levandet fylla oss inifrån och ut. Aaahhhh….
För människor över hela jorden!

Hur kan VoxAnna bistå dig?
Med Livstoner, som jag låter sjungas fram – enkla & djupt verkande tonbad, som en bro till ditt hjärta?
Med kopplingen till naturen?
Med klanginstrument som jag låter vibrera din egen sanning, så att du VET…

Jag älskar att få bistå med det här, som kommer med den enkla klarheten att minnas vem du är.
Den senaste tiden har jag fått möta människor från olika delar av jorden som tar till sig detta – och ja, det är faktiskt helt magiskt vad vi kan öppna för med tonerna när vi säger JA…

”…listening to LifeTones helps ground me back into my pure essence. I listen to them when I want to connect more deeply with myself, when I want to feel inspired in my work, when I need help trusting that all will be ok….they are immediately transformative and truly like no gift I have known before. Thank you, Anna, for being willing to share your gift with all of us!”/ Dr Nicola Kettle Dehlinger, Colorado, USA

”I am soooo enjoying these Lifetones, they are simply amazing, it’s like they activate and harmonise at the same time. Oh I just love it. I feel so honoured and lucky to have received them. You are very special and have a very special gift. I think it goes much beyond what our brains can comprehend but I know I (…) can feel the profoundness and divinity of it and more is opening from and for and of that each time. Thank you for sharing it” /Tania Russell, Auckland, Nya Zeeland

Kom å fira i cyberrymden!

Nyfiken på hur VoxAnna kan bistå dig? Kom och fira online med mig – söndagen den 16 februari kl 18-19.15!

Med Livstoner för Glädjen att finnas till 🙂

En stund för dig som vill komma till vila i dig själv, känna Livet som sjunger inuti, ta emot ett tonbad med Livstoner som både aktiverar och harmoniserar kring temat för just dig. Du kan också passa på att dela eller fråga något om du vill. Allt online, hemma i ditt eget space. Så du kan vara med även om du inte bor i umetrakten!

Jag sänder från min klanghörna, och förutom att guida till ro och sjunga Livstoner spelar jag också på balanserande instrument. Klangbad online är lite speciellt eftersom ljudkvaliteten över internet ännu inte är optimal – men du kan vara säker på att vibbarna går fram fullt ut oavsett ljudkvalitet, och att upplevelsen verkar på djupet!
Som en tidigare online-deltagare skrev:

”Så otrolig upplevelse med klangtoningen!!! Helt underbart!!  Vilket njutningsbad inifrån! … och vilken otrolig avslappning… Verkligen på djupet. Sååååå skönt”/ Lina Yourstone, Lund

Välkommen att prova själv:
När? Söndagen den 16 februari kl 18-19.15
Var? Online i programmet Zoom (jättelätt att använda – jag berättar mer när du anmäler dig)
Investering? 150 kr
Anmäl dig till mig via e-post här (du får sen en bekräftelse med länk till träffen
)

Du kan läsa mer om Livstoner här.
Och hör gärna av dig till mig om du är nyfiken och vill veta mer!

Hjärtligt välkommen – jag ser fram emot att mötas!

Anna

Klangbad med Livstoner i advent

Äntligen dags för klangbad med Livstoner!
Äntligen får vi komma samman och släppa taget, landa in i oss själva, fylla på!
Äntligen mitt i Umeå!

Jag är så GLAD att Folkuniversitetet frågat mig om jag vill dela med mig av Livstoner & klanger.
Mitt i advent, när behovet av stillhet och harmoni kanske är som allra störst.
Mitt i stan – i Rosa Huset (Balettakademin mitt emot gamla Guitars). Ett vackert rum med högt i tak och stämningsfullt ljus. Det känns så varmt och ombonat redan nu…

…och DU är allra varmast välkommen!
Att bada i ljud som låter dig minnas något om livet, om dig själv.
Att kliva in i ett rum där inget alls väntas av dig. Där du kan ha all uppmärksamhet på din egen upplevelse, under en stund som är alldeles din egen.

Vad väntar på att slås an i dig? Kanske något att utforska och låta berika julhelgerna?

Med stor glädje bjuder jag in dig till denna vibrerande stund (som också är terminens enda klangbad live – annars håller jag just nu enbart till på nätet med klangbad sing-along). Min röst är dunderladdad med toner som bär helt nya frekvenser och jag ser så fram emot att dela med mig av det nya!

Med stor glädje bjuder jag in dig till denna vibrerande stund.
Inga förkunskaper behövs – kom som du är!

  • Lördagen den 14 december klockan 15 – 17
  • Rosa Huset, Balettakademien (mitt emot gamla Guitars), V Norrlandsgatan 30
  • 220 kr (inklusive te och frukt)
  • Ta med något att sitta/ligga på och gärna en filt att svepa om dig
  • Anmälan till Folkuniversitetet klicka här (det går nu även bra att anmäla sig i dörren)

Varma hälsningar  (ja, jag är just nu i öknen i Sedona, Arizona!) /Anna