Livstoner: “Det här borde alla ha i mobilen!”

Det här borde alla ha i mobilen!” utbrister Marianne Sigfridsson, som just avslutat pilotgruppen med Livstoner.

Vill du vara med i det nya året när jag kör igång den första öppna gruppen on-line? Ett tillfälle att uppleva och utforska vilka är vi är bortom ideal, begränsningar, värderingar, anpassning. Jag sjunger Livstoner. Du lyssnar, på tid & plats som passar dig. Tar emot, tar in ljuden i din värld och låter dem verka.

“… livstoner har med själens o kroppens helande att göra. De berör o klingar an, de helar o läker, de öppnar upp o omhuldar, de försätter min kropp i sådan trygghet o kärlek till sig själv att själen vågar läka o se… O den ger min själ en kanal att dansa ut med det gudomliga. Livstoner är toner för livet!” /Moa Koskelainen

Tonerna visar vägen Hem. I dig själv. De bistår dig att gå bortom det som står i vägen för din njutning att vara den Du Är. Perfekt så som du är, här & nu.

Tonerna kommer med något NYTT. Det kommer att bli annorlunda. Omvälvande & kraftfullt – samtidigt mjukt & lent.

“The VoxAnna’s tonings were like a portal that instantly transported me to the heart of nature, to the essence of my being. They allowed me to connect with nature and feel things that were dormant within me, things I wasn’t even aware of. Thank you Anna for expressing your completely unique and wonderful gift!” /Sandy Aubry

“Det verkar som jag ska lyssna på dessa toningar alltid. Lyckokänslorna jag upplevt och alla vackra känslouttryck och all frihetskänsla när jag lyssnat. Det hände ngt inom mig som ledde till större klarhet. Möjligheten att nå fram att se mitt inre ljus har blivit mer stabil” /Gunnel Holm Knuutinen

Under 21 dagar reser vi genom fem olika kvaliteter: Lenande, Befriande, Tillåtande, Aktiverande och Väckande Livstoner. Varje toning leker med olika aspekter av vårt tema: DEN DU ÄR. Du får ungefär 10 olika tonspår, som är några minuter vardera. Jag bjuder in dig att lyssna en stund varje dag, och flera gånger på samma toning. De tar dig djupare för varje lyssning.

“Lyssnat på nr 1 några ggr och direkt samlar jag ihop mig till centrum i mig själv. Det blir lugnt å starkt i mig. Och efter en stund blir det innersta centrala jag stort o sprider sig ut i oändlighet. Men fortfarande djupt förankrad i mig själv.
Lyssnat på nr 2. Direkt sprider sig en glittrande glädje som bubblar ut från mitt centrum. Den sprider sig å jag känner en sån otrolig glädje att vara detta centrum” /Helena Lövén

Formen är en sluten Facebook-grupp där bara vi som är med kan se inläggen. Gruppen är vår gemenskap; en cirkel där du kan fördjupa din resa genom att dela dina upplevelser av varje toning, ta del av andras resor och få respons. Du får också återkoppling och vägledning av mig. Det vi delar stannar i gruppen.

Dag 1 och dag 21 träffas vi on-line. Jag tonar live och det finns möjlighet för alla att dela något med gruppen. Du kan delta med ljud, ljud & bild eller i chatten.

Varje dag kl 10 gör jag en balansering & harmonisering för hela gruppen, på distans (spelas inte in).

Här finns hela programmet

Inspelning från Q&A 3 januari: jag sjunger Inbjudande Livstoner o berättar om 21 dagar

Här kan du lyssna på ett spår med Livstoner
Läs mer om Livstoner här

I denna 21 dagars on-lineupplevelse får du alltså:

 • Introduktion live on-line dag 1: Jag tonar för gruppen. Presentation, delning
 • Tio tonspår (ca) – en resa genom fem kvaliteter av Livstoner. Lyssna on-line eller ladda ner. Du behåller dem efter de 21 dagarna
 • Länk varannan dag till dagens Livstoning
 • Sluten Facebook-grupp bara för oss i gruppen, där du kan dela din upplevelse av varje tonspår
 • Återkoppling och vägledning från mig i Facebook-gruppen
 • Varje dag kl 10: harmonisering & balansering med toning på distans (spelas inte in)
 • Avslutning live on-line dag 21: Jag tonar för gruppen. Delning
  (Planen kan ändras beroende på vart tonerna tar oss.)

Det är premiär, vi är pionjärer!
Premiärpris/Pionjärpris: 1875 kr (1750 kr om du har låg inkomst)
Datum: 14 januari – 3 februari 2019

Välkommen med din anmälan här, senast den 4 januari 2019 (hör av dig vid sen anmälan).

Hjärtinnerligt välkommen på denna tonande upptäcktsfärd!

Anna, VoxAnna.com

5 svar på ”Livstoner: “Det här borde alla ha i mobilen!””

 1. Hej såg detta nu. Ni har redan börjat. Vill järna vara med. När har du nästa omgång?

  1. Vad kul att du är intresserad! Ja vi är i full gång – det är en helt fantastisk resa… Datum är inte bestämt för nästa omgång, men jag sätter gärna upp dig på min e-postlista så får du info när det är dags för nästa on-linegrupp. Fram emot våren och försommaren blir det också grupper där vi träffas, leker med vars och ens egen röst och tonar i naturen i umetrakten. Du är så välkommen!

  2. Vad kul att du är intresserad! Ja vi är i full gång – det är en helt fantastisk resa… Datum är inte bestämt för nästa omgång, men jag sätter gärna upp dig på min e-postlista så får du info när det är dags för nästa on-linegrupp. Säg bara till om du vill va med på listan!

   Fram emot våren och försommaren blir det också grupper där vi träffas, leker med vars och ens egen röst och tonar i naturen i umetrakten.

   Du är så välkommen!

  3. Hej Ing-Marie! Snart dags för nästa grupp! Den 15 april, kolla in mitt senaste inlägg. Du är hjärtligt välkommen att vara med!

Kommentarer är stängda.

Select your currency