Dina unika Livstoner – en högtflygande och djupgående resa i grupp

Dina unika Livstoner – dina frekvenser som är redo att aktiveras eller expandera och spridas ut i världen som ett blommande uttryck för den du ÄR. Jag tonar in på dig och låter dessa frekvenser komma ut genom min röst i form av dina Livstoner. Det är utgångspunkten i denna nya grupp!

Det blir en högtflygande och djupgående resa i miraklet DU!

Du får en inspelning av dina toner så att du kan låta ditt system lenas, renas, väckas, omfamnas. Vi följs vi åt i en intim grupp medan alla kalibrerar och integrerar den nya expansionen via tonerna. Det är så kraftfullt att göra detta var och en för sig – tillsammans!

Vi träffas online under tre månader. Vid varje träff ger jag respons utifrån var var och en befinner sig, och du får ta emot harmoniserande/aktiverande/neutraliserande klangbad med Livstoner & Ljusljud. Aaahhhh…

Du får inspelningar med meditationer och ljudbad som bistår dig på resan.

Är du nyfiken? Här berättar mer!

Select your currency