GOTT NYTT ALLT!

Årets första dag. Det ligger lekfull magi i luften…
Nya vibbar… Glädje, Lätthet, Förundran – och Frid!

Jag vill dela ett ögonblick från tidigare idag med dig! Strax före lunch gick jag ut tillsammans med en klangskål för att möta den närmaste naturen i det nya året. Jag spelade in med telefonen – sen la den av men SOLEN kom fram! Vi har korta dagar här uppe i Umetrakten i midvintertid, och solen visade sig inte mycket i slutet av året – men som den strålade nu! Värmde, fast den ännu står så lågt.

Plötsligt dök flera personer upp från ingenstans. Vi stod tillsammans, utplacerade i det nya årets första solstrimmor, och lät oss beröras, värmas. Ögonblick av Stillhet, Lätthet, Gemenskap, Kärlek, Enkelhet, Uppskattning. Livets Rikedom!

Aaahhhh…

Som sagt, mobilen hade somnat, så jag lämnar det till din fantasi… 🙂 Kanske hade du ett eget solögonblick idag?

Men Livstonerna för det nya året som föregick solmötet vill jag gärna dela med dig!

För det nya året önskar jag dig & världen att få njuuuta av gåvorna av den du ÄR!

Select your currency