Klangbad med Livstoner online 9 mars 2021

Klangbad 9 mars 21

En skön stund för dig som vill stanna upp & landa in i mjuk tillåtelse, vila i ett bad av lekande läkande ljud och låta dig själv fyllas av ny kraft.

Och, ja! Det är härligt online! Jag hade klangbad på nätet ett bra tag innan Corona, för att det är så fint – så välkommen om du är nyfiken men inte provat än.

Jag bjuder in till en varm famn av klanger & Livstoner – ljud som väcker Livets kraft och har en inneboende förmåga att vagga dig till ro & vibrera sin väg till ditt hjärta.
Till just den dörr som är redo att öppnas
Till just DET i dig som bara väntar på att få börja gro, växa & blomstra!
Det som naturligt & enkelt är DU – en oändlig källa till kraft

På vägen bistår frekvenserna ditt system att låta det gamla få släppa taget – det där som är klart men kanske ännu står i vägen för det fria flödet & lättheten.

Medan du vilar sjunger jag Livstoner – ett hjärtats språk! – och spelar gong, kristallinstrument, body monochord, klangskålar mm. Ljudens frekvenser både aktiverar och harmoniserar ditt system på djupet – ända ner på cellnivå!

Kom och njut Livet!

På min egen resa – från att ha tappat rösten i djup livskris till att vara egen företagare med rösten i centrum – har jag upptäckt den ljuvliga lekande läkande kraften i röst och klanger! Det började med att jag hittade rösten… och så kom trumman & klangskålarna, både av metall & kristall. Ljudleken omfamnade mig mjukt och väckte mig till liv så att jag kunde sluta gömma & förställa mig, för att istället börja njuta livet som den jag är och dela vidare det jag älskar…

Läs mer om Livstoner här

“Tonerna och frekvenserna letar sig på finaste vis in i mina system och kalibrerar om och stämmer mig så jag blir mer och mer stämd – så mina färger blir klarare och klarare”/ Helena Lövén, sjuksköterska & schaman, Björklinge

“The sounds and vibrations filled my heart with joy and peace… listening to LifeTones helps ground me back into my pure essence. I listen to them when I want to connect more deeply with myself, when I want to feel inspired in my work, when I need help trusting that all will be ok….they are immediately transformative and truly like no gift I have known before”/ Nicola Kettle Dehlinger, MD, Colorado

Hur går det till? Och funkar detta online?

Du sitter eller ligger tryggt & skönt hemma i ditt eget privata space och tar emot klangerna så som det passar dig. Jag har haft klangbad online sen innan Corona – och det är så himla fint! Ett särskilt djupt & öppet lyssnande infinner sig när vi inte är i samma fysiska rum, det är min erfarenhet. Efteråt behöver du inte stiga upp direkt, utan kan ligga kvar så länge du vill. Gemenskapen finns också där, och den som vill kan dela något om sin upplevelse. Intimt och hjärtöppnande. Jag tonar alltid in på gruppen och på det som är aktuellt för stunden.

Inga förkunskaper – om du är nyfiken men aldrig provat eller varit med online förut är det här ett fint tillfälle!
Prova-på-pris med 25% rabatt (för alla denna gång): 150 SEK inkl moms (för företag samma pris utan moms)
Tisdagen den 9 mars 2021 kl 18-19.30 på Zoom (du får länk + mer info när du anmält dig)
Endast föranmälan, begränsat antal deltagare

Dela gärna inbjudan med den här länken!

Slår detta an något i dig? Du är så hjärtinnerligt välkommen att vara med – anmäl dig här nedanför:

Ja, jag vill vara med på klangbadet!

Select your currency