GONG-GUNG – privat gongbad i hängmattan vid Bränntjärn

För dig som vill ladda ur, vila, fylla på med det Nya!

En stund för bara DIG

Som i en kokong ligger du här i hängmattan, medan jag förmedlar unika Livstoner & klanger, optimala för dig just NU

Naturen är självklart med och kommunicerar. Platsen bistår med dess säregna stillhet, rörelse, kraft & kontakt med kosmos.

“…jag kan säga att jag inte upplevt någonting så genomgripande och helande som dina klangsessioner. De har en förmåga att omfamna och hela på ett sätt jag knappast upplevt tidigare”/ Birgitta Wiklund, Umeå

Klangerna & Livstonerna är vibrationer som assisterar din kropp med utrensning & vitalisering, ända ner på cellnivå. Genom resonans påminner de ditt system om dess naturliga tillstånd av harmoni – ditt inre medfödda sväng!

Forskning om klangbad visar att kroppen går från stress response till relaxation response – det tillstånd där återhämtning, harmonisering & läkning sker. Blodtrycket & pulsen sjunker, oro & fysisk smärta minskar. Blodprov visar att inflammation minskar, att syra-basbalansen återställs och att blodkropparna åter flödar fritt. Välbefinnandet ökar.
Vill du prova?

Tid: 60 minuter (vi börjar & avslutar med en stunds samtal, om du vill)
Plats: hängmattan i gläntan vid Brännatjärn, Hissjö 990, Umeå
Investering: 1200 kr (för företag tillkommer 25% moms). Eller 2 x 650 kr.
Ta med: nåt att dricka, en filt och kanske en kudde
Väder: om det är ostadigt hörs vi och stämmer av. Du kan antingen skjuta på det, eller byta till ett privat klangbad online där du får en inspelning av dina unika toner & klanger efteråt. Du väljer (och betalar inte förrän det blir av)

GONG-GUNG ger jag bara vissa perioder av året.
Hör av dig till mig här så bestämmer vi en tid!

Varmt välkommen till en stunds skönt gong-gung-häng!

Om du känner att detta lockar men inte kan komma till Brännatjärn (eller upptäcker detta under en icke-gong-gung-vänlig säsong :), så gör jag som vanligt privata klangsessioner online. Klicka här för mer info.

Select your currency