[New Video] LifeTones of Nature: Rallarros/Mjölkört/Fireweed/Épilobe

Jag hoppas att du har en skön sommar där du är!

Från mitt hjärta önskar jag dig med rallarrosens hjälp massor av glädje, ljus lätthet – och den förundran som öppnar oss att se bortom! Här kommer en boost av dessa kvaliteter! Det är en nygammal video med rallarrosen – eller mjölkörten – i centrum, tillsammans med min minsta kristallpyramid, min röst och fotografen Evelin Gyllenrams (friggfreja.com) magiska seende.

Det är bara att luta dig tillbaka, låta andetaget stillna & djupna, och vara öppen för att låta toner & bilder beröra dig (kanske vill du ha hörlurar för att lättare kunna ta emot).
Kanske vill du lyssna flera gånger och sluta ögonen också… för att sen nyfiket öppna dom igen och se vad Nytt du upptäcker i naturen, i världen!

Det vore kul att höra vad du upplever av videon! Så hör gärna av dig om du känner för det.

Och om detta väcker längtan eller nyfikenhet i dig att få en alldeles egen klangsession med Livstoner, precis som rallarrosen, så går det jättebra! Jag gör privata sessioner online – bara du, jag, klangerna & tonerna under 60 minuter. Ett intimt & hjärtöppnande möte med dig själv, via Zoom.

Annas röst, ord, toner och klanger har någon slags magisk förmåga att på djupet nå in i mina celler, öppna mitt hjärta och möta min själ. Något i mig har förändrats ovillkorligt och för gott! Tack 🙏 💗 / Katarina Modig, Spekeröd (tagit emot mina unika Livstoner, deltagit i röstresan ”Din unika Röst” och privat klangsession)

Jag har inte upplevt någonting så genomgripande och helande som dina klangsessioner. De har en förmåga att omfamna och hela på ett sätt jag knappast upplevt tidigare”/ Birgitta Wiklund, Umeå (klangbad online)

Privat klangsession är för dig som vill känna dig hemma i dig själv, fördjupa din kontakt med din kärna, och vila i din egen famn av ovillkorlig nöjdhet & kärlek oavsett vad livet bjuder i det yttre.
Klangbadet är en renande vila och en energimässig uppgradering.
Unikt för dig, här & nu.

Dina unika Livstoner

Vill du gå ännu djupare & högre, långt bortom orden, in i upplevelsen av att vara DU? I så fall kanske det är dags för dig att ta emot dina unika Livstoner? Eller att uppgradera om du redan rest med dina toner? Hör av dig till mig om du går och funderar!

Du kan också läsa mer om resan med dina unika Livstoner här, eller lyssna på Dr Kim D’Eramos beskrivning av att ta emot sina Livstoner:

Dr Kim D’Eramo, grundare American Institute of Mind Body Medicine, om upplevelsen att ta emot sina Livstoner

Om du är nyfiken och vill veta mer kan du boka ett gratis 15 minuters samtal med mig så berättar jag mer och du kan känna efter om det är för dig:

Undrar du nåt eller vill dela är det bara att du hör av dig till mig!

/Anna

Select your currency