Kullar & Klangbad för Harmoni. Onsdag 11 aug -21

~ en sinnlig sensommarsmekning för dig som vill uppleva inre HARMONI ~

//** If you’re too far away for joining us physically, you might want to explore an online private soundbath with me – check it out here **//

Inuti oss alla bor redan harmonin – den som vi ofta väntar på att den ska infinna sig utanför innan vi kan må gott! Det blir en evig jakt som gör mig frustrerad och trött, eftersom jag letar nåt utanför mig själv som jag bara kan få genom att låta det börja inifrån

Så nu gör vi tvärtom – låter harmonin väckas & växa inuti för att spridas i hela vårt system… vilket sedan återspeglas i det yttre!

Foto av vattenytan i en belyst bunke när en ton spelas intill!
Photo: Journey of Curiosity

Vi vilar oss till detta, och vi tar klanger & Livstoner till hjälp – ljud som vibrerar harmoni. Vibrationerna når dina celler, som enligt fysikens lagar börjar svänga med. Cellerna minns sitt naturliga tillstånd av harmoni; som en gitarrsträng börjar vibrera sin grundton av sig själv när vi slår an samma ton på en annan sträng. Kroppen kan komma in i relaxation response, det tillstånd där återhämtning och läkning sker naturligt. Av kroppens egen inneboende intelligens.

Så välkommen att vila till klanger och välkomna harmonin inifrån!

Detta gör vi tillsammans i vackra Vännforsbäck utanför Umeå. En plats som andas harmoni mellan himmel & jord & människa. Mellan huvud & hjärta. Mellan dig & mig. Jag är glad att komma tillbaka hit med gongarna, kristallinstrumenten & klangskålarna! Ni som var med sist på logen minns hur magiskt det var 🙂

Befinner du dig längre bort? Om du vill kan vi boka ett privat klangbad för dig online. Då får du klanger & Livstoner unikt för dig, live online plus en inspelning. Läs mer här

Hur går det till?

Du vilar skönt medan jag låter instrumenten & Livstonerna vibrera sina ljud, ett renande & uppfriskande bad av harmoni för hela ditt system. Spacet är tillåtande – du kommer som du är och tar emot på det sätt som passar dig. Du kan sitta, ligga eller vara en bit ifrån om du vill röra dig till ljuden. Inget för dig att göra eller leva upp till – du behöver bara andas och ta emot. Aaahhhhh…..

Det här klangbadet passar också dig som aldrig provat förut! Hör av dig till mig om du undrar nåt.

Vi håller till utomhus eller på stora logen, beroende på väder & vind.

Efter klangbadet finns det te för den som vill stanna en stund.

Anna tonar Kullar & Klang
Livstoner & kristallklang på logen, Kullar & Klang i Vännforsbäck

 

Sprid gärna harmonin – det här är ett perfekt tillfälle att bjuda in nära & kära!

“Det du bistår med är genuin kärlek som når in på djupet i varje cell i kroppen under dina klangsessioner. Genom att bara vara den du är som enkel, sann och kärleksfull människa tillåter du andra att vara detsamma, utan krav eller måsten” /Birgitta Wiklund, Umeå

“Med VoxAnnas klangbad, toner och speglingar skapas den trygga famn där processerna får fritt flöde och leder till livets utveckling, vårt inres utveckling. Livstonerna ger också det trygga rum och den själsliga näringen som ger kroppen modet och utrymmet att släppa taget om känslor och tankar. De ger … möjlighet att komma närmare ett tillstånd av hjärtlig nöjdhet.”/ Moa Koskelainen, Lindesberg

Onsdag 11 augusti 2021 kl 17.30-19
Kullar & Klangs sommarcafé i Vännforsbäck utanför Umeå (Vännforsbäck 25)
Kom före kl 17 om du vill äta/fika innan!
230 kr (för företag tillkommer 25% moms)
Ta med något att sitta/ligga på, gärna en filt och kanske en kudde
Anmäl dig här

Du är välkommen precis som du är, och ingen tidigare vana behövs. Bjud gärna in nära & kära! (Du kan dela den här länken)

Välkommen med din anmälan här

Klangbadet är en del i Harmony for Humanity, där jag har äran att representera Sverige. Det är ett gratis världsomspännande online-firande för harmoni på FN-dagen den 24 oktober 2021 kl 19.
Firandet sänds på Golden Heart Wisdoms webb, läs mer eller anmäl dig gratis här. Du kan också lyssna på en kort intervju med mig om projektet här (ja, det kom lite Livstoner också mitt i pratet – när Sandy ställde en fråga var det enda som dök upp i mig en tonkaskad!)

Kom å fika innan klangbadet – Kullar & Klangs sommarcafé är öppet

Det är extra roligt att ha klangbad för harmoni på Kullar & Klang. Tommy & Lisa som bor på platsen och driver stället har en vision av mänskligheten i harmoni med planeten, och det genomsyrar verksamheten. Så kom gärna innan klangbadet, detta är en så fin plats att njuta!

Sommarcaféet är öppet 11-17, så du kan ta en fika eller prova nån av Lisas supergoda hemlagade burgare eller klämmor innan vi börjar. Det finns veganskt, lokalt naturbeteskött, lammfärs (från Lisas hemställe) och renkött. Du kan kolla in menyn här.
Det finns också loppis, konstutställning, hantverk och skönt häng (hängmatta, hängkojor) med utsikt över vilda Vindelälven. Detta är sista veckan för säsongen.
Läs mer om Kullar & Klang här

Till Vännforsbäck kan en åka bil eller cykla (från pendeln i Vännäsby).

Om du bor för långt bort kanske du vill kolla in mina privata klangbad online – toner & klanger bara för dig, inklusive inspelning. Läs mer här

Anmäl dig till mig här om du vill vara med. Ta gärna med nära & kära – och hör av er om ni undrar nåt!

Jag ser fram emot att mötas IRL i klangvärlden! /Anna

Select your currency