Fira & inspireras: Månadens klangbad online 2022

Fira & inspireras: Månadens klangbad 2022

Det är dags att ge utrymme för att FIRA!

Den första i varje månad bjuder jag in till ett sammanhang där du kan ta emot gåvorna i den månad som gått. Titta på både höjdpunkter och dalar med hjärtats ögon – låta guldkornen framträda och ge dig näring!

Det är dags att ge utrymme för att INSPIRERAS!

I myllan från den gångna månadens gåvor bjuder jag in dig att öppna dig för att ta emot inspiration & visioner för den månad som kommer.

Allt till ljudet av klanger & Livstoner – högfrekventa vibrationer som harmoniserar det gamla och aktiverar det som ännu bara är outforskad potential i ditt fält.

Ljudkoderna assisterar oss att att vara de kraftfulla samskapare vi är. Bortom förväntningar, begränsningar, kontroll – och ansträngning! Du kan låta livet ske. Genom dig, för dig och för helheten.

Livstonernas specialitet är att ge röst åt det Nya, det som ännu inte varit på jorden.
Från ursprunget.
På så sätt kan det aktiveras i oss och få en form.
Bli till från möjlighet till fysisk verklighet!

Wow!

<Anna tonar i klanghörnan>
Anna tonar i klanghörnan

Jag upptäckte att jag själv hade råkat glömma firandet – att stanna upp, hedra och ta emot gåvorna i ALLT.
När jag gjorde det blev jag så rörd & glad! Så härligt att stanna upp och njuta av utsikten – det som jag älskar att göra när jag vandrar i fjällen!

Därifrån, med Ljus & Lätthet och i hjärtats kärleksfulla Uppskattning för min resa, var jag öppen och kunde ta emot inspiration för det kommande. Wow!

Det hände på en workshop för det nya året med Kirsi Li, Blissful Business Youniversity – jag kände att det här ville jag ge mer utrymme i mitt liv. En dag kom så inspirationen för hur jag kan erbjuda det, inte bara till mig själv, utan också till världen, genom just min unika gåva.
Så tack Kirsi för att du väckte fröet till Månadens klangbad!

En inbjudan att fira & inspireras!

Så här går det till

Den första i varje månad ses vi online för ett klangbad med Livstoner. Du sitter eller ligger hemma i ditt eget trygga space. Du bara slappnar av och tar emot min guidning och klangbadet där jag sjunger Livstoner och spelar på gongar, kristallskålar, klangskålar, monochord mm. Kanske vill du röra dig eller tona med.

Klangerna & tonerna bär förmågan att neutralisera och harmonisera det som fortfarande är laddat i oss. Samtidigt aktiverar de det som är redo att vakna. Det verkar ända ner på cellnivå. Jag kallar ljuden en bro till Hjärtat – där vi redan är Hemma, kan vila med det som är och öppet ta emot det högsta i det som kommer.
(Mer om Livstoner här, och om klangbad här)

Du kan komma helt ”oförberedd” och låta den gångna månaden framstå under det guidade klangbadet. Eller så kanske du har med dig nåt särskilt du vill fira eller låta bli klart i dig.

Jag spelar in klangbadet så du kan ta emot i efterhand om du inte kan vara med live nån gång. Eller för att lyssna och integrera efteråt så mycket du vill.

Men hur kan det funka på nätet…?

Det är så kraftfullt online! När vi inte är i samma fysiska rum öppnar vi vår extrasensoriska varseblivning – vi blir öppnare för vibrationerna. Att den hörbara ljudupplevelsen är annorlunda spelar faktiskt mindre roll. Ofta får vi kontakt med en djupare trygghet när vi är i vårt eget rum. Ja, du får testa själv!

”…jag har inte upplevt någonting så genomgripande och helande som dina klangsessioner. De har en förmåga att omfamna och hela på ett sätt jag knappast upplevt tidigare”/ Birgitta Wiklund, Umeå, om klangbad online

Klanghörnan efter Humming for Harmony
Klanghörnan efter Humming for Harmony – med deltagare från fem kontinenter <3

Tid & investering

Den 1:a varje månad kl 18-19.30 på Zoom (t.om 1/12-22)
(med reservation för ändringar)
Enkelbiljett: 290 kr
Resten av året: 300 kr (1/11 och 1/12)
För företag samma summa plus 25% moms

Ingen tidigare vana behövs – kom som du är!
Hör av dig om du undrar nåt

Jag ser fram emot att fira & inspireras av fina frekvenser tillsammans! /Anna

Anna efter Humming for Harmony på Zoom

ANNA KOLLBERG, voxanna.com,
är heart connection faclitator. Med röst- & klangalkemi bistår hon människor från hela världen att komma Hem i sig själva, njuta av friden med det som är och vakna till sin inre kraft

Ja, jag vill vara med!

Fyll i antal biljetter och boka direkt här nedanför. Du får ett kvitto för din bokning och där finns länken till nästa klangbad, så spara det.

Om du vill dela upp betalningen, om du har rabatt, eller om du har problem att boka här nedanför, så anmäler du dig här istället.

Månadens klangbad 1 dec-22
290 kr
Månadens klangbad 1 dec-22 företag
363 kr

Fira & inspireras
Select your currency