Virtual Toning Retreat x5

//***On-line event in Swedish***//

Ja! Det är sant! Livet sjunger i dig! Vill du andas, viska, ljuda, tona och låta rösten följa med i det som redan sjunger inuti?

Hur känns det? Hur låter det? Vad får du uppleva då?

När du bara slappnar av, landar in i kroppen, tillåter ditt livs egen sång att få ett uttryck genom DIN RÖST? När du låter det gå av sig självt, av livets egen kraft – bortom prestation och tanken om hur det borde låta för att passa in? I en tonande trygg gemenskap av andra på röstlig upptäcktsfärd?

Det här ska bli jättekul! För alla kan detta!
Och – jag VET! Det kan va läskigt!
Och det får det vara om det skulle vara så – vi tillåter det som kan tänkas stå i vägen också.
Jag visar hur du kan använda DIN RÖST som verktyg för att ta hand om det som är tungt också. Hur du kan stämma dig själv i samklang med det som sjunger i dig.

Hur vill Livet sjunga genom dig…? Hur är det att låta din röst leka med ditt eget soundtrack…?

Vi börjar med ANDETAGET – där kan du vila utan press ända tills livet inuti dig kommer med den kraft som gör att rösten vill låta andetaget börja låta…

Det är lika magiskt varje gång. Att bara öppna & tillåta Livet så som det sjunger genom mig just NU. Följa Rösten. Love it!

Och nu ska vi alltså få göra det tillsammans! Pilotgruppen har redan provstartat – och haft underbart tillåtande KUL! Jag hade fått inspirationen till en virtuell toningsgrupp, men hur skulle det vara att göra det här online….? Vi provade. Och var förbluffade.

En sån rik upplevelse! Skratt, tårar, toner, röster, klangbad, djup djup avslappning. I säregen samklang, tillsammans var och en för sig med sin egen röst. Wow.

Så nu kör vi igång! Hur går det till?

Vi träffas online varannan måndag under nio veckor. Mellan träffarna får du vägledning till egen röstlek hemma. Du har också tillgång till vår privata Facebook-grupp där vi kan dela med varann i gruppen.

Första träffen gör jag en energimässig AKTIVERING av HJÄRTATS RÖST, med klangbad & Livstoner. Efteråt kan du ladda ner den som ljudfil och lyssna igen så många gånger du vill för att bistå dig på din röstresa.

Varje träff innehåller:

  • KLANGBAD
    Jag sjunger Livstoner och spelar på gongar, kristallskålar och andra klanginstrument som bistår våra röster genom att väcka, aktivera, omfamna, rena, lena, leka & harmonisera
  • VÄGLEDNING
    Jag guidar till att öppna ditt Hjärtas Röst
  • KLANGBAD SING-ALONG
    Välkommen att låta ditt andetag & dina toner leka tillsammans med klanginstrument och gruppens röster – var för sig tillsammans
  • DELNING
    Möjlighet att dela din upplevelse med gruppen, eller att säga pass.

Teman:

  • AKTIVERING AV HJÄRTATS RÖST
  • DIN LEKANDE LÄKANDE RÖST: ETT VERKTYG FÖR EXPANSION
  • AVSLAPPNING
  • ANDETAGET
  • INSTRUMENTET KROPPEN
  • KRAFTEN I DJUPET
  • LEKEN MED LJUDEN
  • DITT EGET SOUNDTRACK: att följa rösten, var och en tillsammans

Du får:

  • Fem träffar on-line med klangbad med Livstoner, vägledning, gemensam toning, delning
  • Ljudfil att ladda ner: VoxAnna Livstoner för aktivering av Hjärtats Röst
  • Fyra filer att ladda ner med vägledning till eget utforskande av rösten mellan varje träff
  • Privat Facebook-grupp där du kan dela upplevelsen av din röstresa med gruppen, få feed-back och ta del av gemenskapen (efterfrågat av pilotgruppen, som ville fortsätta kunna dela med varann!) Det går också bra att vara med utan FB

Vid min sida finns Helena Lövén, som bistår oss alla på röstresan med sin fina förmåga att hålla ett tryggt & tillåtande space.

Vi träffas live i Zoom, ett program för möten som gör att vi var och en kan sitta hemma, se & höra varann och vara tillsammans. Det är gratis & lätt att använda. För pilotgruppen gav det extra trygghet att vara i sitt eget space – och att kunna stanna kvar i efterklangen av tonerna när vi var klara.

Måndag 9 september – måndag 4 november 2019
Live fem måndagar varannan vecka kl 18-19.30 (första gången 18-20)
Online i programmet Zoom
Vägledning till egen röstlek mellan träffarna
Privat FB-grupp
Ord pris 1450 kr. (1050 kr för dig med begränsad inkomst)

Ingen sångvana behövs – kom som du är! Alla röster har sin plats.
Ditt uttryck är alltid rätt.

Anmälan

Dela gärna den här inbjudan med vänner!

Det sjunger i mig inför mötet med denna ljudande gemenskap!

Anna Kollberg, VoxAnna
voxanna.com

Select your currency