Spegel av Klarhet

Flera av er har frågat efter att mötas i en intimare grupp för att få spegling och gå djupare/högre med er själva. Det är mycket som pågår, livet på jorden kan vara väldigt intensivt nu.

Så nu bjuder jag in till samtal & Livstoner för spegling & klarhet, i en liten grupp på fyra personer.

Jag speglar dig med min klarhet och gör Livstoner för dig specifikt utifrån det du tagit upp. Så att du kan komma i kontakt med den plats i dig där du är HEL och där du VET. Du följer med i de andras processer och har uppmärksamheten i dig själv för ta emot det som är just dina guldkorn i spegeln av det som kommer upp.

Jag kallar det Spegel av Klarhet. Ett rum för helig spegling.


Livstonerna kallar väldigt starkt nu. De vill förmedla frekvenser från vårt rena ursprung, så att de vibbarna kan vakna i oss och vi kan minnas hur vi kan vara & verka som människor i den nya tiden.
<Spegel av Klarhet data-recalc-dims=” style=”width: 290px;”>
Röster från de första Speglarna:

Hoppas verkligen du fortsätter med spegel av klarhet, (och allt annat du gör! 🎉) kan inte säga det nog många gånger, det gav mig galet mycket hjälp på vägen i där jag är, där jag inte heller riktigt vet vars jag är eller vad som blir.
…verkligen mycket som släpper och det snabbt… NU förstår jag vad du menade… SÅ MYCKET FÖRÄNDRING på gång och det fyller HELA MIG till bredden och tvärsen och längden med KÄR LEK 🎶🎉🌟🥰🐸
Vilken resa säger jag bara! 🥰 I bow for you Anna 🙏 och jag böjer även huvudet inför mig själv och den resa jag är här att göra ❤️
” /Lina Yourstone, Lund

Kärlek!! Som det kolsyrar i kroppen. … Och nu när den där korken drogs ur flaskhalsen under vår träff porlar det och det känns helt underbart. Så mycket kärlek!
Anna, vilken gåva att få ha träffat dig och få uppleva de andra gångerna och denna. Så vackert! Och denna gång finner jag inget annat ord än att använda MINDBLOWING, WOHO, YAY och OMG!! 💕💕💕
” /Annika Döse, Lidköping

“Tack för din enorma förmåga att följa oss tre så nära och att du ser så mkt , att du kan föra mig vidare över hinder. Blev så full i skratt när du använde samerösten som varit med på olika sätt under årens gång. … allt kan existera samtidigt både sorg rädsla och glädje … sida vid sida” /Gunnel Holm Knuutinen, Påarp
För dig som
…vill mötas hjärta till hjärta och kunna gå djupare med något som pågår. Du är redo att möta dig själv bortom storyn, och längtar en gemenskap där du kan visa dig och dela autentiskt. Kanske känner du dig överväldigad/förvirrad etc, och vill minnas den naturliga harmoni som råder i dig, bakom allt. Eller så vill du höra mer av det jag delar och hur det relaterar till din egen vardag. Kanske känner du en dragning till Livstonerna och vill veta vad de har att förmedla till dig just nu.

Spegel av Klarhet är en möjlighet att uppleva Livstonernas verkan i dig. En annan är att ta emot Dina unika Livstoner, om det är dags för en mer djupgående resa.

Spegel av Klarhethur går det till?
Vi ses på Zoom. En runda med privat spegling för var och en med ord & Livstoner. Ca 75-90 minuter totalt. Bara fyra platser varje gång. 950 kr. 10% rabatt för dig som är med för första gången och för dig som tagit emot dina egna Livstoner de senaste 90 dagarna.

Nästa Spegel av Klarhet
Onsdag 10 augusti 2022 kl 13

Vill du vara med?
Hör av dig till mig via mail eller skicka meddelande här

Det här känns så gott i mitt hjärta – välkommen! /Anna

Så här beskriver Helena Lövén sin upplevelse av Livstoner och samtal med mig:

Anna med sitt otroligt finstämda seende sjunger energifrekvenser vi kanske aldrig hört, känt eller upplevt förut – eller som vill ses och lyftas fram äntligen. Liksom i absolut gehör med energier och frekvenser sjunger hon ur hjärtats KärleksGlädje.
Hennes medvetenhet är som den finaste virkade spets och ur den finkänsligheten kan hon sätta ord på det jag behöver få ord på och förståelser trillar in.
Tonerna och frekvenserna letar sig in i mina system och kalibrerar om mig så jag blir mer och mer stämd – så mina färger blir klarare och klarare.
Tack Anna för alla ord och alla Livstoner!“/ Helena Lövén, Björklinge

Select your currency