Gratis klangbad – VoxAnna AB 1 år!

Gratis klangbad online på söndag 17 januari – exakt ett år sedan VoxAnna AB bildades! Kom å fira med mig!

Jag är så innerligt glad & tacksam för allt fantastiskt jag fått uppleva genom VoxAnna och mina magiska möten med er alla. Därför bjuder jag in till gemenskap och en skön stund med upplyftande klanger och Livstoner. Vi firar allt fantastiskt vi fått uppleva tillsammans – och allt ljuvligt som komma skall!

Det blir ett tillfälle för dig att släppa gammalt, att öppna & ta emot nya vibbar som vill komma in i ditt system och ditt liv… Underbart!

Klangbadet är både för dig som är nyfiken på vad jag gör eller på vad ett klangbad är, och för dig som redan hängt med mig. Så passa gärna på att bjuda in en vän!

Jag bjuder på klanger & toner som bistår oss att låta Livet svänga i oss i dess högsta potential. Det blir Livstoner (mer om det här) och jag spelar på gongar, kristallskålar, pyramider och andra aktiverande & harmoniserande instrument.
Du sitter eller ligger skönt hemma i ditt eget space – vilar & låter vibrationerna omfamna dig där du är.

Vi träffas söndag 17 januari kl 16-17.30 online – för att FIRA!!!

Lyssna på nyårstonerna – klicka här
Select your currency